Όλιβερ Στόουν κατά κορωνοϊού! – «Ακυρώστε τον… εννοώ πως είναι αδύνατο»

Κοινοποίηση:
oliver-stone

Δύσκολα τα πράγματα στο Χόλιγουντ με την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν παραδέχτηκε ότι αν ξεκινούσε τώρα την καριέρα του μάλλον δεν θα τα κατάφερνε.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM «Jim Norton & Sam Roberts» τόνισε: «Δεν έχω καμία επαφή. Μπορώ να σας πως ότι εάν έκανα κάποια από τις ταινίες τώρα, δεν νομίζω ότι θα είχε διάρκεια. Θα είχα διασυρθεί…».

«Αν θέλετε να το ονομάζεται αυτό πολιτισμό, ακυρώστε τον… εννοώ πως είναι αδύνατο», είπε ο σκηνοθέτης και παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις απόψεις και τις αρχές του είναι λίγο ακραίες.

«Θα πρέπει να βάλεις στην άκρη πολλές από τις ευαισθησίες», είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς για να φτιάξεις μία ταινία πρέπει να έχεις ελευθερία. Μπορεί να γίνεις αγενής. Μπορεί να γίνεις κακός. Και θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα όπως σαν να περπατάς στις μύτες των ποδιών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Βρε,βρε καλώς τον. Ένας από τους συνομωσιολογους τής νέας τάξης πραγμάτων. Μάλλον δεν είχε τι να κάνει,και ειπε μερικές λαμακιες.

  2. Εσυ καλα τα λες αλλα δυστυχως στον κοσμο εχει επικρατησει ο μαρξισμος της σχολης της Φραγκφουρτης.Παντου κυβερνουν μαρξιστες σορος κισιγκερ ροτσιλντ. Τι ανα κανει ενας Τραμπ?

    1. Αχαχαχαχα μαρξιστες λεει είναι οι Σορος και Ροτσιλντ και Κίσινγκερ αχαχαχααααα…μην τρως συνεχεια μπουγατσες με κρεμα σε χαλανε!!!

      1. Αγραμματε ο Σορος ειναι ο ηγετης της διεθνους αρριστερας το λεει ο ιδιος διαβασε καμμια συνεντευξη του ρε τουβλο χρησιμε ηλιθιε Διαβασε ρε τουβλο για την σχολη της Φραγκφουρτης, να μαθεις πως εκει που απετυχε ο Σταλιν δημιουργηθηκε η σχολη της Φραγκφουρτης, παλι απο εβραιους βεβαια.

Comments are closed.