Όλα στη φόρα: Η «πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο» έγινε 52 και το γιορτάζει με προκλητικές πόζες (φωτό)

Κοινοποίηση:
46029421-0-image-a-27_1627527648150

Την αποκαλούν «πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» και δεν έχουν άδικο. Η Gina Stewart έκλεισε σήμερα τα 52 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά της με φωτογραφίες που προκαλούν… εγκεφαλικά, με τους χρήστες του ίντερνετ να παραληρούν!

Η σέξι γιαγιά, που μόνο με γιαγιά δεν μοιάζει, ποζάρει στο instagram φορώντας μόνο τα απαραίτητα και οι followers της δεν σταματούν να της κάνουν likes.

«Το 1970 μοιάζει σαν να ήταν χθες», έγραψε στην πρόσφατη ανάρτησή της για τα γενέθλιά της και μας χάζεψε. Στη φωτογραφία ποζάρει με ένα σέξι φόρεμα μπροστά από δύο μπαλόνια με τον αριθμό 52 και οι αναλογίες της ζαλίζουν.

Η Gina Stewart το 2018 χαρακτηρίστηκε «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» όταν οι φωτογραφίες της από έναν online διαγωνισμό έγιναν viral. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει ένα εγγόνι και δεν σταματά να ανάβει φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της.

Στο Instagram αναρτά συνεχώς φωτογραφίες, όπου φορά είτε τα εσώρουχά της, είτε το μαγιό της και προκαλεί ταραχές στους ακολούθους της. Όσο για το μυστικό της νεότητάς της; Η ίδια αποκαλύπτει ότι αντέχει σε θερμοκρασίες -110 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για τη γνωστή κρυοθεραπεία, που χρησιμοποιείται για μυϊκή κόπωση, αποκατάσταση μυών, θεραπεία τραυματισμών και γενική αναζωογόνηση του δέρματος.

Απολαύστε την παρακάτω:




ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: