Όλα αυτά δεν είναι παρά θεωρίες συνωμοσίας… Μεγάλες αλήθειες από αναγνώστη

Κοινοποίηση:
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣΛοιπόν! Θα σκαρώσω κι εγώ ένα συνωμοσιολογικό σενάριο. Γιατί, οι άλλοι είναι πιο ξύπνιοι από μένα;
Από την αρχή ήμουν καχύποπτος μ’ αυτή την ιστορία. Στο πώς τους ξέφυγε αυτός ο κορωνοϊός, ή στο πώς τον αμολύσανε. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν συμβαίνει το ένα ή το άλλο. Μπορώ όμως να κρίνω με βάση την όλη εξέλιξη της ιστοριάς και να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Η αρχική αντίδραση των κυβερνήσεων, απόλυτα λογική. Αντιμέτωποι με έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο και μεταδοτικό ιό, έκαναν το αυτονόητο. Επέβαλαν μέτρα περιορισμού της εξάπλωσής του. Καραντίνες, lock down, μάσκες και τα τοιαύτα.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να αμβλύνουν αυτά τα μέτρα. Επίσης ερμηνεύσιμη κίνηση, δεδομένης της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης που συνεπάγονταν όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Μέχρι που κατάλαβαν ότι όλα αυτά είναι μάταια. Ποια οικονομία μπορεί να αντέξει με έναν τόσο επικίνδυνα μεταδοτικό ιό; Ποιο σύστημα υγείας, ποια νοσοκομεία, αλλά και ποιες επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες); Άμα δεν αντιμετωπιστεί δραστικά ο κορωνοϊός, η απόλυτη κατάρρευση των πάντων είναι δεδομένη.

Έτσι, με το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν ξανά στην πεπετημένη των περιοριστικών μέτρων, σε αναμονή ενός αποτελεσματικού εμβολίου, που φαίνεται καθαρά πως είναι και η μοναδική εναπομείνουσα λύση στο πρόβλημα. Και να που, ευτυχώς, το εμβόλιο ήρθε!

Κι όμως! Κάποιοι φαίνεται πως εξ αρχής είχαν άλλα σχέδια, ερήμην και έναντι των κυβερνήσεων. Κάποιοι επιζητούν και επιδιώκουν –αν όχι μεθοδικά κατευθύνουν- έναν παγκόσμιο όλεθρο. Όχι τώρα. Εξ αρχής της εμφάνισης της πανδημίας. Ή μήπως και πριν απ’ αυτήν ίσως; Καθότι το ερώτημα στο πως εξ αρχής μας προέκυψε αυτός ο ιός, ακόμα δεν έχει απαντηθεί. Τουλάχιστον όχι πειστικά!

Δεν μας κάνει εντύπωση πώς και με πόση ευκολία αναπτύχθηκαν αμέσως με την εμφάνιση του ιού, όλα αυτά τα περίεργα σενάρια συνωμοσίας; Είναι προφανές ότι όλα αυτά από κάπου εκπονούνται και διοχετεύονται στο διαδίκτυο. Εμφανής ακόμα είναι και ένας κεντρικός –άνωθεν- συντονισμός σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρκεί να δει κάποιος ποιοι πρωτοστατούν σ’ αυτή την μεθοδική εξστρατεία δημιουργίας κλίματος μαζικής παράκρουσης.

Ας μην αναφερθώ τώρα σε ονόματα, ιδρύματα και φορείς, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου μάλλον εκεί εδρεύει το κέντρο ελέγχου αυτής της πυραμιδικής διασύνδεσης. Ούτε στους πρωτεργάτες εδώ στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί σε όλους. Καθώς και τα διάφορα συνομωσιολογικά sites και blogs που αναμασούν και διασπείρουν όλη αυτή την τοξική «πληροφόρηση». Πολλά απ’ αυτά σε άρρηκτη σχέση με την ΕΥΠ και, ακόμα χειρότερα, με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες.

Δεν θέλω σ’ αυτή τη φάση να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν είναι η ώρα τώρα να με φάει το μαύρο σκοτάδι. Όμως ξέρω πολύ καλά τι λέω. Όπως και για το παρελθόν εκείνου του blogger –ο ουσιαστικότερος ίσως διακινητής αυτών των «πληροφοριών»- συνταξιούχος πλέον πράκτορας της ΕΥΠ. Και ξέρετε. Μια φορά ΚΥΠατζής, για πάντα ΚΥΠατζής. Δεν ξεμπλέκεις ποτέ! Όπως στην μασονία.

Και φτάσαμε στο θαυματουργό εμβόλιο λοιπόν! Και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οργιάζουν. Όχι μόνο εδώ. Εδώ είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σε όλο τον κόσμο! Τα γνωστά κέντρα που σας έλεγα πριν. Τα κέντρα που ήδη έχουν καταφέρει, μετά τόσους μήνες μεθοδευμένης προπαγάνδας, να σπείρουν την αμφιβολία στο κόσμο.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταφέρουμε να φτάσουμε στα απαραίτητα εκείνα ποσοστά, ώστε να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

Και να σας πω το ρεζουμέ τώρα. Εκείνη η περίεργη θεωρία συνωμοσίας για ύπαρξη και ενεργοποίηση προγράμματος δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, την οποία οι ίδιοι διακινούν, και την οποία προσωπικά θεωρούσα γελοία, φαίνεται τώρα ότι δεν είναι και τόσα γελοία όσο νόμιζα.

Προσωπικά, είμαι ακόμα πολύ επιφυλακτικός να δεχθώ ότι πράγματι υπάρχει σχέδιο δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Όμως, αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως δρομολογούνται με την κατηγορηματική άρνηση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού να δεχθεί το προστατευτικό εμβόλιο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτευχθεί τελικά μια τεραστίων διαστάσεων πληθυσμιακή μείωση.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα. Μήπως τελικά, πράγματι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εξολόθρευσης σημαντικού μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού; Μήπως δηλαδή, εκείνη η μεγάλη μάζα του πληθυσμού που θα ξεπαστρέψει τελικά ο ιός, θα είναι ακριβώς εκείνοι που πείσθηκαν από τις θεωρίες συνωμοσίας και θα μείνουν ανεμβολίαστοι;

Ας το σκεφτούν και αυτό το ενδεχόμενο οι αντιεμβολιαστές. Κι ας ενημερωθούν επί τέλους, για τον μηχανισμό που λειτουργούν τα εμβόλια. Δεν σκοτώνουν τον ιό. Ο ιός ήρθε εδώ και θα μείνει. Όπως όλοι οι άλλοι ιοί, εκατομμύρια χρόνια πριν. Απλά ο οργανισμός μας, είτε από μόνος του, είτε υποβοηθούμενος τεχνητά, αναπτύσσει τα απαραίτητα εκείνα αντισώματα για να τον απενεργοποιήσει. Ουσιαστικά, να τον θέσει σε καραντίνα. Ο ιός όμως συνεχίζει να υπάρχει. Αποδυναμωμένος μέσα στο σώμα κάποιου που έχει αναπτύξει αυτά τα αντισώματα, αλλά ζωντανός!

Η οποιαδήποτε επαφή κάποιου θωρακισμένου με κάποιον άλλο που δεν έχει αναπτύξει τα αντισώματα, μεταφέρει τον ιό. Και μάλιστα ακόμα πιο ισχυρό και θανατηφόρο, δεδομένου ότι και ο ιός δίνει τον δικό του αγώνα ζωής και θανάτου. Και σε παρθένα σώματα, η έκβαση θα είναι μία και μοναδική. Θάνατος!

Το ζήσαμε αυτό άπειρες φορές στην εξελικτική ιστορία μας. Κλασικό παράδειγμα ο χαμός εκατομμυρίων ψυχών στην αμερικανική Ήπειρο, όταν οι έποικοι μετέφεραν εκεί ιούς άγνωστους στους οργανισμούς των ιθαγενών. Ναι μεν οι Ευρωπαίοι έποικοι είχαν αναπτύξει ανοσία σ’ αυτούς τους ιούς, οι ερυθρόδερμοι όμως όχι. Και το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Εξολοθρεύτηκαν σαν τις μύγες!

Το ίδιο κινδυνεύουμε να πάθουμε και σήμερα με τον covid. Με μια διαφορά όμως. Οι ευρωπαίοι έποικοι τότε, ιδέα δεν είχαν για ιούς, αντισώματα, ανοσίες και τα τοιαύτα. Ούτε και οι Αμερικάνοι ιθαγενείς. Ούτε υπήρχε μεθοδευμένο σχέδιο εξόντωσής τους. Σήμερα όμως, ξέρουμε. Και κυρίως ξέρουν εκείνοι που βάλθηκαν, σώνει και καλά, να πείσουν τους αφελείς να αρνηθούν την θεραπεία. Ή έστω να σπείρουν την αμφισβήτηση.

Απευθύνομαι στους ανυποψίαστους αντιεμβολιαστές λοιπόν. Φίλοι μου, αν πράγματι υπάρχει συνωμοσία σ’ αυτή την ιστορία, τα θύματα των δολερών συνωμοτών που εσείς καταγγέλλειτε, θα είστε τελικά ακριβώς εσείς. Μην σας πω ότι εξ αρχής εσείς ήσασταν ο βασικός τους στόχος!

Αλλά μην ανησυχείτε! Είπαμε, όλα αυτά δεν είναι παρά θεωρίες συνωμοσίας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να πας φίλε μου να κάνεις εκπομπη με τον Ευαγγελάτο. Σίγουρα θα έχουν θέση για σένα..

  2. Τρια πουλακια…χωρις να εχει γινει επιστημονικη αναγνωση ερευνων και ακοη πλειστων ανεξαρτητων ειδικων..
    οΙ ΣΟΒΑΡΕς ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΕΣ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ θεωριες συνομωσιες δεν βασιζονται στα πιθανα σεναρια φαντασιας του καθενα αλλά ξεκινουν με πλουσια συσχετιση και αναλυση ΑΛΗΘΙΝΩΝ στοιχειων. Οταν ο αρθρογραφος δεν εχει διαβασει τα βασικα για τους ιους και τις ενστασεις οπως την μουφα των τεστ του φουσκωματος , στην καλυτερη, που δημιουργει την ψευδεσθηση της μεγαλης μεταδοσης απο ….ασυμπτωματικους τι να συζητησουμε..Οταν ακουγονται ανακριβειες για αντισωματα, ενω η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολυ λιγη γνωση για το τι γινεται και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος…Αντισωματα μεσω εμβολιων ενω αμετρητοι επιστημονες πιστευουν οτι εχουμε οι περισσοτεροι ανθρωποι φυσικη ανοσια..
    Ψευδαισθησεις υπερτονισμου των θανατων απο αλλες αιτιες και αιτιες που υπηρχαν τα αλλα χρονια και εξαφανιζονται, νεες αιτιες οπως μειωμενη προληπτικη και θεραπευτικη ιατρικη μαζι με ψυχολογικα και μειωμενο ανοσιοποιητικο λογω ελειψης επαφης που δημιουργει νεκρους που ορισμενοι τουλαχιστον θα …γραφτουν κοβιντ..Αναφορες και χαρτια επιδοτησης στην υγεια για να γραφονται κοβιντ για να εισπρατοτνται κονδυλια και κυριως ενας ανενεργος ιος στις περισσοτερες και καλυτερες περιπτωσεις …
    Αποτυχια εργαστηριακης καλιεργειας σε πολλα γνωστα ειδιη ανθρωπινων κυτταρων *μονο στον ουρανισκο βρηκαν κατι θετικο.. και γενικα “επιστημη” που μπαζει απο παντου και προπαγανδιζεται…αναποδεικτα ως σιγουρη αιτια θανατου..Ασε μας κ.φαντασιοπληκτε με τις κινδυνολογιες σου..
    Μασκες που δεν προστατευουν αποδεδειγμενα στις περισσοτερες περιπτωσεις και γιατρους και νοσοκομες που στην πλειοψηφια ειναι ζωντανοι ακομα..
    Εχω ξαναπει οτι προτειθομαι να γινω πειραματοζωο με θυληκο ασθενη κοβιντ..ασυμπτωματικο και με καθαρες τις αλλες εργαστηριακες εξετασεις σε οποιοδηποτε γιατρο πει το “επιχειρημα” ελατε στο νοσοκομειο…
    Στο προαυλιο αυτου λοιπον…
    Εχω ξαναδηλωσει οτι προτιθομαι να γινω κορο

  3. Ο περισσότερος κόσμος που αντιδρά, αντιδρά για τη λειτουργία των συγκεκριμένων εμβολίων, γενετικής μηχανικής και όχι γενικά σε όλα τα εμβόλια.
    Επίσης για το βεβαρυμένο ιστορικό της φαρμακευτική εταιρείας. Στο YouTube.
    Επίσης όλοι οι γέροι έχουν δει τα περί Βασίλη Πόρτα στο ίντερνετ και τις πατέντες του και τους έχει πάει σερπατινα. Φαγώθηκαν να μάθουν στα γερόντια ψηφιακή τεχνολογία και τους γύρισε μπούμερανγκ.😆Επρεπε να τους εμβολιασουν πρώτα και μετα😆
    Επίσης βλέπουν κάτι δημοσιογράφους (ο Θεός να τους κάνει)να τρομοκρατούν τον κόσμο πως θα πεθάνετε όλοι αν δεν το κάνετε η με το ζορι στη σειρά για εμβολιασμό.*Αυτό ομως λειτουργεί αντιστρόφως από αντίδραση.
    Τους είπε κανείς ότι το 100% των πραγματικων Ελλήνων φοβούνται το θάνατο;;;Αν τους το είπε κάποιος κάνει λάθος.
    *Αλλά και πως έχει εγκριθεί υπό συνθήκες.
    Επίσης δεν υπάρχει ενημέρωση για παρενέργειες και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για τις μελλοντικές.
    Ενημερωνομαστε από ξένα σαιτ και από το Μακελειό για το το θέμα των εμβολίων και παρενεργειων. Οι δικοί μας δεν αναφέρουν τίποτα για αυτά που έρχονται από έξω και κάνουν τον κόσμο περισσότερο επιφυλακτικό.( γιατί άραγε)
    Αυτό το σενάριο που έγραψες έχει περάσει από πολλών τη σκέψη παλιότερα και από τη δική μου.
    Προσωπικά εγώ σκέφτομαι πως αν δε το κάνω κυνδυνευω να φύγω από κορονοιο ενώ αν το κάνω κυνδυνευω να φύγω από παρενέργειες. Αλλά στο τέλος μπορεί να φύγω από αντισηπτικό 😆κάνεις δε γνωρίζει.
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

  4. Και γιατί δεν το υπογράφει ο μίστερ έξυπνος ειρωνικός αναγνώστης ; Ναι καλά μας έπεισε. Σε μια δημοκρατική χώρα και πηγαίνουν σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τα εμβόλια που θέλει ο Μητσοτάκης. Να φύγει από τη Βουλή ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, η Φώφη και ο Κουτσούμπας τώρα! Παρέα με τους βουλευτές τους! Όλοι μαζί. Πόλεμο κάνουν και πηγαίνουν να μας αρρωστήσουν με τα εμβόλια τους.

  5. Τις μεγαλες αληθειες που τις ειδατε;ο και καλα αναγνωστης προπαγανδιζει υπερ του σωτηριου εμβολιου

    1. βρε κωστα νοιαστηκε Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ μασσωνος για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ? τα περισσοτερα χωρια του εβρου δεν εχουν ιατρους πηγαινουν στην βουλγαρια..εχουμε περιπου 20000 χιλιαδες αυτοκτονιες..300000 χιλιαδες ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ,,πεθαινουν καθε μερα..απλα ο κοσμος ΚΟΙΜΑΤΕ,,ΣΕ λιγο που ερχεται χρεωκοπεια θα δεις πως
      θα ξυπνησει Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ..

  6. Θα απαντήσω επιστημονικά :
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ !
    Για ποιά ανοσία μέσω εμβολιασμού αναφέρεται το άρθρο, όταν όλοι όσοι τον περάσανε με φυσικό τρόπο έχουν με το ζόρι 6 μήνες ανοσία και μετά πάλι από την αρχή ;
    Ομοίως ήδη μιλάνε για 2 δόσεις του εμβολίου και έρχεται και η συνέχεια με διαρκείς εμβολιασμούς, μιάς και με το εμβόλιο ΔΕΝ αποκτάς ανοσία στο διαβόλι αυτό, αλλά εξ όσων διαβάζω, σου ελαχιστοποιεί η εξαφανίζει απλώς τα συμπτώματα.
    Χώρια που το διαβόλι αυτό ο COVID-19, έχει ΗΔΗ μεταλλαχθεί ένα σκασμό φορές.
    Καταλαβαίνεις αρθρογράφε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο ουδεμία σχέση έχει με τα παραδοσιακά εμβόλια ;;;; Δεν περιέχει εξασθενημένο ιό μέσα του, όπως τα παλιά εμβόλια. Είναι εμβόλιο mRNA !
    Και μην ξεχνάμε, μέχρι τώρα όλοι οι γνωστοί ιοί ήταν και είναι μεταδοτικοί μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων,. Πχ ανεμοβλογιά. Το διαβόλι αυτό είναι διαφορετικό, είναι μεταδοτικό πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων, γι αυτό και φοβόμαστε τους ασυμπτωματικούς.
    Πιάσαμε το τζάκ πότ ε ;
    Μας έκατσε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ε ;
    Ρε άει σιχτίρ !!!

  7. ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ 😂😂😂
    ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΣΟΥΜΕ

  8. Το σκέφτηκες πολλληηη ωρα αυτό ή έφαγες φλασια;;;;

  9. οποιος θελει ας μεταλαχθει! εμεις πιστευουμε στην εκκλησια στον ιησου χριστο και θελουμε να ζησουμε αυτα τα χρονια που μας δωθηκαν στην γη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οχι με barcodes και τσιπακια…

Comments are closed.