Έρχονται εκλογές; – Ίδρυση νέου κόμματος – Από πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Κοινοποίηση:
vouli

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης, ο οποίος ανήκε στους ΑΝΕΛ και διετέλεσε υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στην ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα «Ενώνω».

Όπως αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, μεταξύ άλλων το νέο κόμμα επιδιώκει να ενώσει «όλους αυτούς που βλέπουν τα Έθνη – Κράτη, τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις και τους θεσμούς ως αναγκαία κύτταρα παραγωγής πολιτισμού».

Σημειώνεται, ότι ο Νίκος Μαυραγάνης είχε προκαλέσει αντιδράσεις την άνοιξη όταν με ανάρτησή του είχε υποστηρίξει ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου, και πως «σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης»

Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «ΕΝΩΝΩ»

Σε έναν κόσμο, που οι άνθρωποι εξωθούνται στο περιθώριο, για να πάρουν τη θέση τους οι άψυχοι αριθμοί,

Σε μία κοινωνία, που ο Ανθρωπισμός «κανιβαλίζεται» από άδικους κι ανισόρροπους οικονομίστικους κανόνες,

Σε ένα αξιακό σύστημα, , που οι Ηθικές Αξίες τείνουν να υποσκελισθούν μονοσήμαντα από χρηματικές επιδιώξεις,

Σε ένα θεσμικό περιβάλλον, που τα Δημοκρατικά Ιδεώδη υποχωρούν από την πίεση οικονομικών φασισμών διαφόρων αποχρώσεων και μορφών,

Σε ένα διεθνές πεδίο, που λησμονείται ο Οικουμενικός Ανθρωπισμός κι η Δικαιοσύνη και επιδιώκεται η άκρατη υποταγή των Εθνών Κρατών σε μία άδικη, σκληρή και άψυχη παγκοσμιοποίηση,

Σε μία Χώρα, που οι κρίσιμες αποφάσεις για τα Εθνικά Δίκαια λαμβάνονται ερήμην του Ελληνικού Λαού,

Σε μία ελληνική πραγματικότητα, που οι τοπικές προτεραιότητες των ιδιαιτέρων πατρίδων μας συνθλίβονται από τις κεντρικές εξουσίες κομμάτων και κυβερνήσεων,

Στην Ελλάδα του «Διαίρει και Βασίλευε», που κάποιοι αποφασίζουν για εμάς, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ,

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΖΕΙ:

Ε Ν Ω Ν Ω

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που επιζητούν να επιστρέψουν οι Ηθικές Αξίες και ο Άνθρωπος στο επίκεντρο της Κοινωνίας.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που θέλουν ο Ανθρωπισμός, η Δικαιοσύνη κι η Δημοκρατία να αποτελούν γνώμονα κάθε απόφασης για την Ελλάδα και τον Κόσμο.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που αντιστέκονται στον επιχειρούμενο βιασμό της Ανθρώπινης και Περιβαλλοντικής ΦΥΣΗΣ.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που βλέπουν τα Έθνη – Κράτη, τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις και τους θεσμούς ως αναγκαία κύτταρα παραγωγής πολιτισμού.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που επιθυμούν οι κρίσιμες Εθνικές και Κοινωνικές αποφάσεις να λαμβάνονται με συμμετοχή των πολιτών.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που πιστεύουν, ότι η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ του συγκερασμού των καλύτερων πολιτικών από κάθε ιδεολογία στη βάση – επί τέλους – της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ αποτελεί Αναγκαιότητα.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που ζητούν οι κρίσιμες τοπικές προτεραιότητες των ιδιαιτέρων πατρίδων μας να μετασχηματίζονται σε Εθνικές Επιλογές με βάση τις Αρχές της Κοινοτικής Δημοκρατίας.

ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που λένε:

ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

mavraganis-nikos-2-6-2019

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Υπουργος του Συριζα και θελει να ονομασει το κομμα του “ενωνω”? Μαλον “διαλυω” πρεπει να το ονομασει, γιατι τα αριστεροφασισταρια μονο αυτο ξερουν, να διαλυουν.

  2. Τι έγινε για ψάρεμα βγήκε; Για τίποτα χάνους πάει να ψαρέψει….

  3. Ε ναι. Κάποιοι θα πρέπει να σκοθπίσουν τις ψήφους της Χ.Α……………..

  4. ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΙ 100 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ

  5. ξέπλυμα χρήματος η ίδρυση και τα ρέστα!!

  6. Ήταν στους ΑΝΕΛ και θέλει να κάνει κόμμα; Και ελπίζει να πάρει ψήφους; Να μπει και στην Βουλή; Να ΄ναι καλά ο άνθρωπος. Μας έκανε και γελάσαμε.

  7. Σαπιοκοιλιας που ψηφισε με μνημονια και καταδικασε την ελλαδα ζηταει ψηφο για κονομα.

  8. Εγώ πάλι γιατί βλέπω το “ενώνω” σαν “εν όνω”, δηλ. σε γάιδαρο. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ψάχνει για γάιδαρους, που θα τον στείλουν στη βουλή; ή μήπως φαντάζεται ότι δεν θυμόμαστε τι εστί σύριζα – ανελ;

  9. Ενώνω περισσότερες μαλακίες γαμω τα κόμματα σας ας βγει ένας στον δρόμο χωρίς κόμμα και να μας πει ότι θα κόψει κώλους και θα δικαιώσει τους Έλληνες θέλουμε έναν τιμωρό που θα κόψει τα κεφάλια των φιδιών που θα μας δικαιώσει σαν Έλληνες και σαν έθνος!!!

  10. Τίποτα σοβαροί άνθρωποι με κύρος και πατριωτισμό υπάρχουν σε αυτό τον τόπο να κάνουν ένα κόμμα να το στηρίξουμε ή θα αφήσουμε τον πατριωτικό χώρο να τον καπηλεύονται οι πωλητές τής γνήσιας επιστολής τού Ιησού;

  11. Η μόνη λύση για την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ο Εθνικισμός. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτό τα ευρωπαϊκά Έθνη, τόσο πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν.

    1. φιλε ο φασισμος και ο κομμουνισμος εχουν ψοφησει οριστικα

      1. φιλε Ο/Η ελλην………………φασιστες ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ειναι οι μητσοτακηδες

        και τους ….θαυμαζεις

  12. {κόμμα που επιδιώκει να ενώσει «όλους αυτούς που βλέπουν τα Έθνη – Κράτη, τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις και τους θεσμούς ως αναγκαία κύτταρα παραγωγής πολιτισμού}
    Απ’ τη στιγμή που θα παραμείνει «νόμιμο» και δεν διωχθεί «πραξικοπηματικα» σημαίνει ότι ενώνονται μεταξύ τους οι προδότες των Πρεσπών για να αρπάξουν κανένα φράγκο.
    Κι όσο για την αλλαγή στον Π.Κ. που ψηφισαν οι Συριζαίοι θεωρώ ότι το έκαναν για πάρτη τους ίσως γιατί δεν πίστευαν ότι ο Κούλης θα τους ξεπερνούσε κατά πολύ σε προδοσία και θα τους δίκαζε αφού έλεγε προεκλογικά ότι θα ανέτρεπε την προδοτική Συμφωνία. Προφανως είναι τόσο αφελείς που κατάπιαν κι αυτοί αμασητο σανό που τάισε προεκλογικά
    ο Κούλης όλον τον Ελληνικό λαό.
    Υ.Γ. Ο Κοντονης δεν διαχώρισε ανιδιοτελως τη
    θέση του δημόσια ως προς την αλλαγή του Π.Κ. και θεωρώ ότι το υποψιάζονταν ότι θα διαγραφεί. Ήθελε να πήδηξει απ’ το 🚆 με θεαματικό τρόπο για να την κάνει για αλλού που θα πάρει περισσότερους ψηφους

  13. “””ΕΝΩΝΩ ΟΛΟΥΣ αυτούς, που λένε: ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! “”” = ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και τον βαζει τελευταιο…… φιλοσοφημενος ο κος…………………..

    με προσχημα την μπουρδολογια ‘α λα ελληνικα…………. θα χρηματοσουφρωσει με αερα αφρατο και μιξερ-ο-χτυπημενο στο υψηστο επιπεδο…………… οτι μπορεσει και μετα…… θα γινει το “”φυγε για να δεις”” ……………… εεεε ρε γλεντια………..
    θα κανω και εγω κομμα…… θελω λευτα……………. :-)))))))))))))

  14. υπουργος στην κυβερνηση συριζα??????? ρε ουστ

  15. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ΄΄), ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ Ε Ι Ν Α Ι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ MR.kpq,….ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…….

    1. δεν ενοουσα τις ιδεες της χ.α. αλλα την ηγετικη ομαδα..

  16. Αυτός για τίποτε μπριζόλες και παϊδάκια είναι.

  17. σαπιοι κατεληξαν οι ανελ…,,, αρα οτι βγει απο εκει σαπιλα θα μοιριζει.. ανακοινωθηκε τωρα λογω κατεδαφισης της χ.α., για να ψαρεψει αφελεις..

Comments are closed.