Ήταν συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής! Προφυλακίστηκε ιδιοκτήτης ινστιτούτου μασάζ που παρουσιαζόταν και ως “δημοσιογράφος” για βιασμό δύο κοριτσιών – Ζητούσε δήθεν μοντέλα με αγγελία στο Διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
Lemfiko-Massage-1

Στις φυλακές οδηγήθηκε 47χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών, ηλικίας 17 ετών και 18 ετών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά. Πριν λίγους μήνες εμφανιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή περιφερειακού καναλιού αφού παρουσιαζόταν και ως “δημοσιογράφος”.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της παράνομης κατακράτησης και της κατάχρηση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι δύο κοπέλες είχαν έρθει σε επαφή με τον 47χροο μετά από μία αγγελία που είχε αναρτήσει ο ίδιος στο Διαδίκτυο.

Ο 47χρονος, συγκεκριμένα με την αγγελία αναζητούσε υποψήφια μοντέλα για να τα προωθήσει στο χώρο της μόδας.

Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 17 ετών και 18 ετών, , είδαν την αγγελία και επικοινώνησαν με τον 47χρονο, ο οποίος τους έκλεισε ραντεβού στο χώρο εργασίας του, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο κοπέλες επισκέφτηκαν τον άνδρα διαφορετικές ημέρες, ωστόσο οι καταγγελίες που έκαναν στις αστυνομικές αρχές ήταν πανομοιότυπες.

Όπως κατήγγειλαν οι κοπέλες, ο 47χρονος και στις δύο κατά τις συναντήσεις τους ανέφερε ότι οι αναλογίες των σωμάτων τους, δεν είναι αυτές που θα τους επέτρεπαν να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας.

Ο άνδρας στη συνέχεια πρότεινε στις κοπέλες να τις προσλάβει στο ινστιτούτο μασάζ και να τις τοποθετήσει στο χώρο της υποδοχής των πελατών. Μάλιστα τις ξενάγησε και στους χώρους τους ινστιτούτου.

Όταν έφτασαν όταν έφθασαν σε ένα από τα δωμάτια, τα οποία, απ’ ό,τι φαίνεται εκτός από μασάζ χρησιμοποιούνταν και για άλλους σκοπούς, ο άνδρας κλείδωσε την πόρτα και κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο κοπέλες..

Τα κορίτσια κατάφεραν να ξεφύγουν και να καταγγείλουν στις αστυνομικές αρχές τα όσα υπέστησαν στα χέρια του 47χρονου.

Αμέσως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο ινστιτούτο μασάζ που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν χειροπέδες στον 47χρονο ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια τον οδήγησαν ενώπιον των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: