Ήρθε η ώρα να πάει σπίτι της η Αγγελοπούλου! Νέο αίσχος για το 1821 (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sakellaropoulou_aggelopoulou

Έφτασε πριν από λίγο στην ηλεκτρονική θυρίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε για την πρόεδρο του 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων και δεν της πρέπει η θέση και τα καθήκοντα που της ανέθεσε ο Πρωθυπουργός.

Αυτή τη φορά με μια ανάρτηση της εξισώνει την επίσημη θρησκεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821 και έγινε απέναντι στους Οθωμανούς, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά αν είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος. Το διακωμωδεί μάλιστα χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιρικούς όρους. Τι Χριστιανός ή Μουσουλμάνος, τι Πανιώνιος ή Δόξα Δράμας, λέει και προκαλεί την θυμηδία μας με την ανίερη και απαράδεκτη συμπεριφορά της.

image

Κύριε Πρωθυπουργέ, η αναγνώριση του λάθους είναι μια γενναία απόφαση για κάθε πολιτικό. Η αποπομπή της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου και η αντικατάστασή της είναι εθνικά επιβεβλημένη.Η παραμονή της στη θέση αυτή κάνει διπλό κακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ωραία Γάννα είναι αποδεδειγμένη τουρκολάγνα καί έχει τούς λάθροεισβολείς από πάνω καί τούς γηγενείς έλληνες από κάτω.Θαυμάστρια τού Κεμάλ καί τής Οθωμανικής αυτοκρατορίας.Απεχθάνεται τήν εκκλησία μας
    καί τά έθιμά μας.Αν ζούσε αυτή η κυράτσα τό 1821 ο αείμνηστος Γέρος τού Μωριά θά τήν έκλεινε φυλακή στήν Ακροναυλία στό σκοτεινό κελί πού τόν είχε φυλακίσει ο βαβαρός Οθωνας.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αυτές είναι οι επιλογές Μητσοτάκη και τις λουζόμαστε τώρα. Χρυσοχοϊδηδες, Μόσιαλους και Αγγελοπούλου. Δεν είχε άλλα στελέχη να αξιοποιήσει ??? Και το κερασάκι η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Comments are closed.