Έχουν ξεφύγει εντελώς! Δεν σέβονται τίποτα πια οι κλαρινογαμπροί της ΝΔ! Τι σου τάξανε ρε Γιώργη Καρατζαφέρη; – Τον… “στόλισε” μια χαρά ο Στέφανος Χίος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. κολοφατσες προδοτες μπορειτε και γελατε ακομα αλλα η μερα που θα μεινετε χωρις καρωτιδα πλησιαζει ανθελληνικα καθικια του κερατα.

  2. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ… ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΑΣΟΝΟΦΩΛΙΑ…

  3. ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΖΑΦΕΡ

  4. Πάντα έλεγα πως αυτό το γενόσημο θα πάει μακριά, στο μόνο που δεν μου έμοιασε ο παπάρας, στο βάψιμο των μαλλιώνε.

  5. Απλά ο άνθρωπος σκέφτεται το μέλλον του Γιάννη Καρατζαφέρη, το δικό του μέλλον το ξέρει ότι έχει τελειώσει και είναι σχεδόν πριν τον λάκκο (όχι πολιτικά) και αυτός είναι ο λόγος να σώσει το art και να νομιμοποίηση τα κλεμμένα!!! Κουφαλες 2×2 θα πάρετε στην τελική! Αλλά εάν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτόν τον έρμο τόπο και στο υπόλοιπο τής εν δω ζωής πάλι έπρεπε να είχατε 2×2 ????

  6. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΑΛΙ ΤΖΑΦΕΡ ΣΧΟΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΠΩΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

  7. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Κ.ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ…ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ Κ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..Ο ΧΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ…

  8. Χοντρε σε περιμενουν τα σκουληκια με ανυπομονησια. Θα κανουν Πασχα …..Μην αργεις …..Να ξεβρωμισει ο τοπος.

  9. Στέφανε,τον είχα πιστέψει τον Καρατζαφέρη για άξιο,ακέραιο και ηθικό. Νοιώθω σαν κορόιδο βλέποντας ότι τα έχει γυρίσει έτσι.Στέφανε,έχεις σκεφτεί αν άραγε με τον μηχανισμό παρακολουθήσεων τον έπιασαν με Λερωμένα Χέρια,τον εκβιάζουν; Δεν ξέρω τι άλλο τα εξηγεί επαρκώς,τον βλέπω μαριονέτα της ΝΔ!

  10. Εμαθαν τα λαμογια οτι ο Κουλης τους χρυσωνει και κανουν ουρα στον προθαλαμο του μπας και αρπαξουν τιποτα οβολα απο τον κρατικο κορβανα,πανε λοιπον οπου υπαρχει μπαγιοκο για μοιρασια ,ο βαψομαλλιας και ο Σ Θεοδωρακης ειναι απο τους τελευταιους που εμειναν στην αποξω κι ετρεξαν να πιασουν στασιδι!.

  11. Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΡΑΣ ΠΑΤΡΗΔΟΚΑΠΙΛΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΣΗ ΦΟΡΜΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΗΜΟ ΣΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ….

  12. Καρατζαφερης το “δουλικο” της “αγιας” οικογενειας που εξαργυρωσε τους “κοπους” του για τους αγωνες του κατα του Ανδρεα Παπανδρεου! Αλλα στα γεραματα μαλλον ξομεινε και…. πειναει! Ε δως του να φαει Κουλαρα! Ενα….καλαθι Αδωνι κατι τις!….Χρονιαρες μερες ερχονται!

  13. Πάντα τέτοιος ήταν κύριε Χίο. Προσποιόταν τον πατριώτη και παρασκηνιακά δρούσε εναντίον της Ελλάδος. Εδώ ο Σατανάς μεταμορφώνεται σε άγγελο φωτός, αυτό το τσουτσέκι δεν θα έπαιζε διπλό ρόλο;

  14. Ήταν ένα προσχεδιασμένο, ένα προμελετημένο έγκλημα. Δεν είναι τυχαίο που εκτελέστηκε πριν τις εκλογές. Ο Σατανάς θέλει αίμα και ο βρυκόλακας θυσίασε τα παιδιά για να ξαναπάρει την εξουσία. Το ίδιο είχε κάνει και ο Μπούτιας με το Μάτι.

  15. Χίε διάβασε για τον ρόλο του Καρατζαφέρη και την σχέση του με το μητσοτακικό παρακράτος στο τελευταίο κείμενο του Τραϊανού…Αν θέλεις να τους κάνεις ζημιά ανήρτησέ το και “κάρφωσέ” τους στο Πανελλήνιο..Δεν θα χάσεις…

Comments are closed.