Έχουν μπαζώσει βασιλικό τάφο από το 2002 που ανατρέπει την ιστορία! [ΒINTEO]

Κοινοποίηση:
1-486

Ισως τελικά να έλυνε το «γρίφο» από πού έλκουν την καταγωγή τους οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καθώς επίσης να διαλευκάνει και τα πιο σκοτεινά σημεία στην Ιστορία της Ομηρικής…
Σ’ αυτό αμοντάριστο υλικό , που είναι από την ξενάγηση της σχολής των Δοκίμων Έφεδρων Αξιωματικών του Κ.Ε.Ε.Μ, 10 χρόνια πριν, είναι η μοναδική απόδειξη οπτικού και ακουστικού στοιχείου που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα, η οποία μαρτυρεί την ύπαρξη ενός μεγαλοπρεπέστατου μνημείου που μάλλον χάθηκε άδικα και ανεξήγητα.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή, πληροφορία ή ίχνος υλικού σχετικά μ’ αυτό το θέμα, δυστυχώς, καταστράφηκε και θάφτηκε για πάντα μαζί με τον μνημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Για τον ΤΡΑΓΙΚΑ προδοτικο ανθελληνισμο απο ολους τους κυβερνωντες , τα υπουργικα τσιρακια και ολα τα ‘στρατιωτακια’ τους, οσες δεκαετιες εχει υπαρξει ‘Βουλη Ελληνων’ , πρεπει να υπαρξει ΜΗ εξαγορασιμη ΤΙΜΩΡΙΑ,σχετικα με την προδοσια της Ιστοριας και τις αξιες που παρουσιαζουν τα εργα των ΕΛΛΗΝΩΝ για την ζωη !

  2. Σε ποια περιοχή έγινε η ανακάλυψη του τάφου; Γιατί τον σφράγισαν;

  3. Ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα της αρχαιολογιας. Η ανακαλυψη του Σπυροπουλου μνημειωδης. Η διαταγη της επαναταφης των ευρεθεντων ηταν αστραπιαια, και για 20 χρονια τωρα υπαρχει πληρης ληθη και καμμια εξηγηση.
    Τα συμφεροντα προφανως τεραστια και οι αιτιες ανομολογητες. Ποιος κρυβεται πισω απο αυτα και γιατι εχει τετοια δυναμη? Που βρισκεται η αρχαιολογια μεσα σε ολα αυτα, ποιος ειναι ο ρολος της?
    Υπαρχει ανεξαρτητο κρατος Ελλας?

  4. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Comments are closed.