Έχουμε το φίδι στον κόρφο μας! Οι Πακιστανοί ύψωσαν την σημαία των τζιχαντιστών στο κέντρο της Αθήνας(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
9tTEv_1511780290_0436-1280x720

Προβληματισμό προκαλεί η επιλεκτική ευαισθησία της κυβέρνησης, καθώς απαγόρευσε από την μια την συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την άλλη την Κυριακή οι Πακιστανοί γιόρτασαν τον εορτασμό του Eid-Milad-un-Nabi (γέννηση του Προφήτη) πραγματοποιώντας πορεία η οποία ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι Πακιστανοί ύψωσαν κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο κέντρο της Αθήνας σημαία-σύμβολο των τζιχαντιστών.
Η επίμαχη σημαία με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο είναι το σύμβολο της Dawat-e-Islami, μιας σουνίτικης οργάνωσης με έδρα το Πακιστάν, που έχει ως στόχο τη διάδοση του Ισλάμ παγκοσμίως και τη «σωστή γνώση» της σαρία. Η οργάνωση αυτή είχε γίνει γνωστή πέρυσι, μετά την τρομοκρατική επίθεση Πακιστανού ισλαμιστή, που επιτέθηκε με μπαλτά σε περαστικούς στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, τον εξτρεμιστή είχαν εμπνεύσει τα κηρύγματα του Ilyas Qadri, ιδρυτή και ηγέτη της Dawat-e-Islami. Το σύμβολο του μίσους κυμάτισε προκλητικά στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη μύτη των ελληνικών Αρχών! Το χειρότερο είναι πως η συγκεκριμένη ισλαμιστική οργάνωση, που έχει εμπλακεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις, διατηρεί στην Ελλάδα 12 κέντρα με πολυάριθμα μέλη, τα οποία δίνουν το «παρών» σε όλες τις συγκεντρώσεις Πακιστανών στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πακιστανική τηλεόραση είχε προαναγγείλει τον εορτασμό της «γέννησης του Προφήτη» στο κέντρο της Αθήνας, καλώντας τους μουσουλμάνους Πακιστανούς να συμμετέχουν στην πορεία για να αποδείξουν την πίστη τους.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση και πορεία της πακιστανικής κοινότητας στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα. Είχε προηγηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου η αυτοκινητοπομπή των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας γιορτάζοντας την Ημέρα της Αμυνας, δηλαδή τις θυσίες των στρατιωτών για την υπεράσπιση του Πακιστάν σφαγιάζοντας ινδουιστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ….ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΚΥΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΡΑΚΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ….ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SECURITIY………

  2. Αν δεν ενωθούν οι Ελληνες όλοι μαζί σε ένα και επιμένω ΕΝΑ πατριωτικό σχηματισμό στο τέλος πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει ΕΛΛΆΔΑ. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών !!!!

  3. Τασία λιαζονται ή ετοιμαζονται να σου βαλουν τη σημαια στον κwλο, οπως οριζει η Σαρια τους? Ξερεις Τασια η κατσικα γι’αυτους εχει μεγαλυτερη αξια απο σενα. Η κατσικα χeζει αλλα βγαζει και γαλα. εσυ μονο χeζεις.

  4. Ε καλα! Αφου τους αφησαν να μπουνε, αφηστε τους και να τους γ@μησουν μια και καλη να τελειωνουμε

  5. Τα πιο μεγάλα φίδια είναι τα κ@ργιόλια που τους φέρνουν πρώην και νυν.

Comments are closed.