Έχασε τον δεύτερο γιο της, η Sinead O’ Connor – Φόβος για την τραγουδίστρια

Κοινοποίηση:
connor

Η τραγουδίστρια, Sinead O’Connor ανακοίνωσε ότι ο 17χρονος γιος της πέθανε δύο ημέρες αφότου καταγγέλθηκε η εξαφάνισή του. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε την Παρασκευή 7 Γενάρη στην περιοχή Bray του Wicklow.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, 55 ετών, που είχε απασχολήσει τις αρχές, στο παρελθόν, για τις αναρτήσεις της περί δικής της επικείμενης αυτοκτονίας, έγραψε για τον Shane, που είναι το δεύτερό της παιδί στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του σήμερα κι είναι τώρα με τον Θεό. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι:»

Αργότερα ανέβασε στο Twitter ένα τραγούδι του Bob Marley το οποίο αφιέρωσε στον Shane, περιγράφοντας τον γιο της ως το «μωρό της με τα μπλε μάτια» και το «φως της ζωής μου».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι για τη Shaney μου. Το φως της ζωής μου. Το λυχνάρι της ψυχής μου. Μωρό μου με τα γαλανά μάτια. Θα είσαι πάντα το φως μου. Θα είμαστε πάντα μαζί. Κανένα όριο δεν μπορεί να μας χωρίσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: