Έχασε ξαφνικά σύζυγό και αδερφή, εξαφανίστηκε από την τηλεόραση: Οι τραγωδίες της Λίζας Δουκακάρου

Κοινοποίηση:
liza

Η Λίζα Δουκακάρου βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της και τη δουλειά της.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, προβλήθηκε ένα πολύ αφιέρωμα για τη ζωή και την καριέρα της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, για το οποίο υπογράμμισε «παιδιά, δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Όσον αφορά στον σύζυγό της, η Λίζα Δουκακάρου επεσήμανε «όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι πολύ σκληρές και δύσκολες, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία. Δεν το αντιλαμβάνεσαι έτσι εξ΄αρχής, αλλά καταλαβαίνεις ότι βρίσκεις έναν άνθρωπο και ακουμπάς».

Σχετικά με τη δουλειά της, σημείωσε «την δουλειά την αγαπώ πολύ, αλλά δεν ήμουν και πολύ κοινωνική».

Η Λίζα Δουκακάρου μπορεί πλέον να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά επί 17 χρόνια υπήρξε στην πρώτη γραμμή της παρουσίασης.

Και μπορεί η ζωή της να άλλαξε ριζικά, όταν πριν αρκετά χρόνια έχασε τον πρώτο σύζυγό της, ωστόσο, βρήκε το κουράγιο και ξαναστάθηκε στα πόδια της και στη ζωή της μετά από χρόνια μπήκε ο Παντελής Οικονόμου, με τον οποίο και παντρευτήκαν το 2018.

Όπως είχε επισημάνει «δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο», ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», είχε αναφέρει για τον σύζυγό της ότι την κέρδισε το γεγονός ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων, προσθέτοντας «επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος».

Πριν λίγα χρόνια, η Λίζα Δουκακάρου είχε χάσει και την αδερφή της, κάτι που την “τσάκισε” ακόμα περισσότερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: