Έφυγε η Τζέσυ Παπουτσή και μένουμε με τις ψωνάρες, τις βίζιτες, τις ατάλαντες και τις ηθοποιούς του Instagram…

Κοινοποίηση:
8029c8_2

Καλό ταξίδι….

Έφυγε μια ταλαντούχα ηθοποιός, έξω καρδιά, με χιούμορ, ταλέντο, καλοσύνη, αγάπη στην ψυχή και μένουμε στο χέρι με τον…Παππά!

Ναι μωρέ έτσι όπως σας το γράφω. Διαβάστε παρακάτω…

Η Τζέσυ ήταν ένα καταπληκτικό παιδί που δεν χάλαγε χατήρι σε κανέναν. Στεναχωρημένη, χάλια, χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά…

Θα την έπαιρνες τηλέφωνο να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή,να σου δώσει μια συνέντευξη, ήταν εκεί…

«Τι να σε κάνω μανάρι μου; Να βγάλεις και εσύ το ψωμάκι σου!».

Αυτή ήταν η Τζέσυ και έχω τώρα τις «βίζιτες», τις ατάλαντες που ξέρεις ότι πρέπει να περάσουν από 10 κρεβάτια για να πάρουν δεύτερο ρόλο και στο παίζουν και δύσκολες!!!

Μένουμε….με τα κοριτσάκια που ο στόχος τους δεν είναι να κατακτήσουν την σκηνή, με μια συγκλονιστική ερμηνεία αλλά να κατακτήσουν το Ιnstagram βγάζοντας τον κ@@ τους έξω!

Έφυγε μια μεγάλη ηθοποιός που όμως την τσάκισε η ίδια η ζωή. Γιατί ρε γαμώτο να συμβαίνει έτσι;

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούσαν τα 37. Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Η Τζέση Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και είχαν αποκτήσει ένα γιο, τον Γιώργο.

Ο Γιώργος Καληώρας υπήρξε σκηνοθέτης στην εκπομπή Αξίζει να το δεις με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τζέσυ Παπουτσή, ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει δυνατές στενοχώριες και που μόνο καλό δεν έκαναν στην κατάσταση της υγείας της.

Το 2012 ένα δυστύχημα έκανε την ίδια και τον σύζυγό της, να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, του Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά.

Η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα με ένα μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρέτησε την ηθοποιό φέρνοντας στο μυαλό της το χαρακτηριστικό της για το οποίο όλος ο κόσμος την ξεχώριζε, το τρανταχτό της γέλιο.

Vanda’s Blog

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: