Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Αποδυτηριάκιας»

Κοινοποίηση:
kaisaris-1024x585

Μια εμβληματική φυσιογνωμία στον χώρο του αθλητικού Τύπου της χώρας μας, ο θρυλικός «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», έφυγε από τη ζωή.

Ο Κώστας Καίσαρης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, σήμερα το μεσημέρι, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος εργάζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και στην ιστοσελίδα to10.gr, συνεχίζοντας μια τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Καίσαρης ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του εκλιπόντος.

Ο Κώστας Καίσαρης είχε μια από τις πλέον επιτυχημένες στήλες στον ελληνικό Τύπο τον «αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα Φίλαθλος και το όνομα του συνδέθηκε με μια σειρά δημοσιογραφικών επιτυχίων.

Καθιέρωσε ένα ανατρεπτικό ύφος γραφής την δεκαετία του 80 και με τον λόγο του έγραψε μια μοναδική ιστορία μέσα από τις σελίδες των εφημερίδων. Ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος που μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του είχε κοντά του, χαρτί, μολύβι και τηλέφωνο. Για το ρεπορτάζ φίλε Κώστα, για το ρεπορτάζ.

Και όλοι θα θυμούνται την ατάκα σου, με την χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής: «Έλα, ο Καίσαρης είμαι…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: