«Έφυγα από παράσταση, επειδή ο μισθός ήταν προσβλητικός» λέει η Βίκυ Κάβουρα

Κοινοποίηση:
kavoura-e1638341937201

Πριν λίγες ημέρες η Βίκυ Κάβουρα είχε αποκαλύψει πως αποχώρησε από την παράσταση στην οποία συμμετείχε, καθώς υπέστη οικονομικό εκβιασμό αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον σκηνοθέτη της παράστασης, Παντελή καναράκη, ότι δεν τη στήριξε.

Ο παραγωγός της συγκεκριμένης παράστασης, Διονύσης Παναγιωτάκης στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τη θέση του ισχυρίστηκε πως τα λεγόμενά της ηθοποιού είναι αοριστίες.

H Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έγινε αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο θέατρο, αλλά δεν το λέει κανείς. Συμβαίνει πολλές φορές να κάνεις πρόβες και να μη συμμετέχεις στο τέλος στην παράσταση ή άσχημες συμπεριφορές και οικονομική αντιμετώπιση».

«Αλλάξαμε παραγωγό κι ενώ συνέχιζα δύο μήνες πρόβες, ξαφνικά ένα βράδυ άλλαξε το οικονομικό. Ήταν ήδη χαμηλός ο μισθός, δεν θα έφευγα αν δεν ήταν προσβολή και το ποσό που μου πρότειναν -προσβολή Φαίη- και ο τρόπος που μου το είπαν», πρόσθεσε.

«Ισχύει το 250 ευρώ τον μήνα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η γνωστή ηθοποιός απάντησε με νόημα: «Δεν θα πω… Ισχύει… Δεν θέλω να απαντήσω, αλλά κατάλαβες. Είναι ένα προσβλητικό ποσό που σε αναγκάζει να φύγεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: