Έφτασε στο Ζάγκρεμπ η αποστολή της ΑΕΚ – Έκλεισαν όλους τους δρόμους μέχρι το ξενοδοχείο

Κοινοποίηση:
5945608

Η φράση «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» μοιάζει μικρή στην προκειμένη στιγμή για να περιγράψει τις δυνάμεις ασφαλείας που ακολουθούν την αποστολή της ΑΕΚ στην Κροατία. Λίγο μετά τις 12:00 η αποστολή της Ένωσης προσγειώθηκε στο Ζάγκρεμπ και τα πούλμαν παρέλαβαν παίκτες και επιτελείο από το αεροδρόμιο, χαρακτηριστικό δείγμα των αυξημένων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο που καταλύει σήμερα και αύριο η αποστολή της ΑΕΚ όλοι οι δρόμοι είχαν κλείσει από την Αστυνομία, ενώ οι δυνάμεις που τους ακολουθούσαν ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Έξω από το ξενοδοχείο και καθ’ όλη την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στο Ζάγκρεμπ θα υπάρχει πολύ ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που θα τους συνοδεύει και στις προπονήσεις.

Sold out στην κερκίδα των φανατικών της Ντιναμό

«Sold out» ανακοίνωσε πως είναι η κερκίδα των φανατικών Bad Blue Boys, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Κροατία, η ομάδα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκαλώντας εν νέου, λίγες μόλις ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο σύλλογος της κροατικής ομάδας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι την Κυριακή το απόγευμα όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα της κερκίδας «north down» για τον αγώνα των προκριματικών της UEFA Champions League Ντιναμό – ΑΕΚ εξαντλήθηκε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: