Έφη Σαρρή: Η αδυναμία στον Ντόναλντ Τραμπ και η διεκδίκησή του από τη Μελάνια – Οι απίστευτες αποκαλύψεις για τις φωτό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Έφη Σαρρή με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει αποκάλυψε την αδυναμία της στον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και το φώτοσοπ που χρησιμοποιεί για τις φωτογραφίες της στα social media.

Τη δεκαετία του 90, η καριέρα της Έφης Σαρρή είχε απογειωθεί. Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1991 και ήταν το τραγούδι «Σεισμός ερωτικός», έκτοτε είχε ερμηνεύσει κι άλλα πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως το «Τι Είχαμε τι Χάσαμε» και «Στα κρεβάτια τα ξένα». Μετά από χρόνια αποχής από το τραγούδι επανήλθε στο χώρο της μουσικής στις 20 Ιουνίου του 2016, με το τραγούδι «Μη μου πεις το Ζώδιό σου, βγάλε μόνο το Μαγιώ σου». Η ίδια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Πάριος, η Λίτσα Διαμάντη, η Άντζελα Δημητρίου, η Σαμπρίνα, Γιώργος Πάριος, Άντζυ Σαμίου κα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία θα την απολαύσουμε στον δεύτερο κύκλο του J2US, άνοιξε τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού της στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το ρετούς που κάνει στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει στα social media, για τη «βαρεμάρα» της να πάει διακοπές, αλλά και για το θαυμασμό που τρέφει προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ήθελε να πάει να διεκδικήσει από την Μελάνια, αλλά την πρόλαβε ο κορωνοϊός.

«Είχα ένα μεγάλο όνειρο να έχω σπίτι με φοίνικες. Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με τα φυτά μου, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά. Απολαμβάνω μόνο το κρεβάτι μου, είμαι τεμπέλα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής, η Έφη Σαρρή.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως αποφεύγει τις διακοπές.

«Αν μια φίλη μου πει να πάμε για μπάνιο, εννοείται πως θα πω όχι. Αποφεύγω να πηγαίνω διακοπές, με κουράζουν.»

Για τη δυσκολία της να κοιμηθεί η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε:

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, φταίει ότι για πολλά χρόνια δούλευα νύχτα». Και πρόσθεσε:

«Αυτόν τον καιρό κάνω εξετάσεις, το κάνω γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν την υγεία τους».

Η Έφη Σαρρή αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στον Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε την επιθυμία να της να τον διεκδικήσει απο την Μελάνια.

«Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό, με το μαλλί… Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ηγετικός… Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και “έπεσαν” τα φτερά μου».

Στην ερώτηση «πώς νιώθει για τα θετικά σχόλια που ακούει για τις φωτογραφίες της με μαγιό», ανέφερε:

«Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές αυτές οι φωτογραφίες. Αλίμονο αν πιστεύει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπάρχει κάτι αρετουσάριστο; Όχι βέβαια»

facebook sharing button

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ

  2. Δεκαετία του 90 που ήσουν νέα και ακόμη περνούσε η μπογιά σου.Ο τότε πλανητάρχης Κλίντον αν σε είχε γνωρίσει θα σε είχε βολέψει και εσένα να του παίξεις την φλογέρα όπως με την Μόνικα.Ο σημερινός πλανητάρχης τι να σε κάνει εσένα αφού έχει δίπλα την Μελάνια που είναι μια θεα.

  3. Ναι ναι αυτό είναι! Λάθος ψυχανεμίζομαι πάλι; Πάλι τα ίδια!

  4. Οι άνθρωποι της 3ης ηλικίας θα πρεπε να σέβονται τον εαυτό τους

Comments are closed.