“Έφαγε” το κράξιμο της αρκούδας! Ρεζιλεύτηκε στον “αέρα”! Δήλωσε “είμαι Ολυμπιακός” και έχασε σε ερώτηση για την ομάδα του

Κοινοποίηση:
untitled_5

Ασυγχώρητη γκάφα, τόσο από το παιχνίδι που τον άφησε με 500 ευρώ, μα ακόμα περισσότερο από τους φίλους του Ολυμπιακού άκουσαν την απάντησή του, στο “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” της Τετάρτης.

Ο παίκτης είχε μόλις φτάσει στο πρώτο μαξιλάρι των 500 ευρώ, όταν εμφανίστηκε μία εύκολη -φαινομενικά- ερώτηση, ειδικά για εκείνον, αφού αφορούσε την ομάδα που υποστηρίζει.
Αυτό αποκάλυψε όταν κλήθηκε να απαντήσει στο “Ποια ελληνική ομάδα έχει περισσότερα πρωταθλήματα στο βόλεϊ”, με τον ίδιο να λέει: “Δεν με χαροποιεί η απάντηση γιατί είμαι Ολυμπιακός”, επιλέγοντας και απαντώντας τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα βέβαια είναι ο Ολυμπιακός (30), με τους πράσινους να έρχονται δεύτεροι με 20. “Είσαι και Ολυμπιακός”, του είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, την ώρα που στο Twitter το κράξιμο και το τρολάρισμα έπεφτε… βροχή, από φίλου του Ολυμπιακού, ακόμα και του Παναθηναϊκού.

Υπήρχαν πάντως και αρκετοί χρήστες που τον δικαιολόγησαν, καθώς η ερώτηση δεν διευκρίνιζε αν πρόκειται για βόλεϊ Αντρών ή Γυναικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αμορφοτοι που ξεφτιλιζοναι στσ παιχνιδισ τουσ ρωτανε τη ενδιαφεροντα εχουν και απαντουν το διαβασμα και νσ βλεπουν ταινιεσ και απο ελληνικη ιστορια σκραπεσ το μεγαλο εγκλημα του ραλη που εβγαλε τα αρχαια ελληνικα απο τα σχολια και τωρα τα διδασκουν επιφανιακα και τησ ρεπουσιασ αγραματοσυνης και τησ φιλιασ παρλαπηπας

Comments are closed.