Έτσουξε τον Σουλτάνο η μεγαλειώδης παρέλαση! Έστειλε επιστολή – απάντηση στη Σακελλαροπούλου

Κοινοποίηση:
720_770789_84f38582e0-9a9d7e2747fe2c0a

Επιστολή απέστειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στην Ελληνίδα ομόλογό του Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του STAR, ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητάς σας και του ελληνικού λαού και εύχομαι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας να αναπτυχθούν σε κάθε τομέα μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας”.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν αποστέλλει μήνυμα στην Ελλάδα για την επέτειο της έναρξης της Επανάστασης από τον τουρκικό ζυγό, και απευθύνεται πρωτίστως στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ακολούθως στον ελληνικό λαό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έριξε τα μάτια του ο Σουλτάνος στο κράτος μύγα; Στον λαό που θα πετάξει ξανά στη θάλασσα όπως οι προγόνοι του; Στον λαό που θα του κόψει τα χέρια και τα πόδια; Έχει πεί τόσα πολλά για εμάς που μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Ερντογάν θα ήταν άνθρωπος, σε αυτό είναι τέρας.

  2. Μην τον πιστεύετε και μην τον εμπιστεύεστε. Αυτός ως Πρόεδρος της Τουρκίας διετάραξε επί το χειρότερον τις μέχρι τότε μέτριες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών. Τώρα έχει απομονωθεί διεθνώς και θα κάνει διάφορες δήθεν καλές κινήσεις. Μόνοι φίλοι των Τούρκων, άκουσον-άκουσον, οι δήθεν εταίροι μας Γερμανοί, Μαλτέζοι, Ισπανοί και Ιταλοί.

Comments are closed.