Έτσι θα το καταλάβετε: Μάθετε να ξεχωρίζετε τον πραγματικό από τον… εικονικό oργασμό

Κοινοποίηση:
1

Οι γυναίκες έχουν πολλούς λόγους για να υποκριθούν ότι βρίσκονται στην κορύφωση, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν «σκαρφαλώσει» ούτε μέχρι τα μισά. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα το 64% των γυναικών υποκρίνετεται συστηματικά, ενώ το 82% παραδέχεται πως έχει παίξει θέατρο, τουλάχιστον μια φορά.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως το κάνουν για να τονώσουν τον ανδρισμό του παρτενέρ και πως ξέρουν ότι αυτό θα βοηθήσει και στη ψυχολογία και στη σχέση μαζί του.

Πώς όμως θα καταλάβεις ότι  δεν κατάφερε να…»κόψει το νήμα»  ακόμα κι αν την άκουσε όλο το τετράγωνο;

Όταν η γυναίκα καταφέρνει να φτάσει σε οργασμό, το εκδηλώνει σωματικά- όχι φωνητικά

Μπορεί να υποκριθεί το λαχάνιασμα, αλλά τα  μάγουλά της δεν θα κοκκινίσουν και οι κόρες των ματιών της δεν μπορούν να διασταλουν. Τα χείλη της (ναι, και τα πάνω και τα κάτω) γίνονται πιο κόκκινα και φουσκώνουν ελαφρώς εξαιτίας του ερεθισμού, ενώ οι μύες του κόλπου της συσπώνται. Σε αρκετές περιπτώσεις, επίσης, παρατηρείται έντονη ξαφνική εφίδρωση, ενώ την στιγμή του οργασμού συνήθως τεντώνονται αυθόρμητα τα πόδια και η πλάτη και η έκφραση του προσώπου αλλάζει.

Τελειώνει πάντα πριν από εσάς

Οι άνδρες κατά μέσο όρο φτάνουν σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες, γι’ αυτό αν ο υποτιθέμενος oργασμός της συμβεί πριν εσείς καν φτάσετε κοντά στον δικό σας, μάλλον βιάζεται να «λήξει την παρτίδα»

Κοιτάζει το ρολόι

Αν την δείτε έστω και φευγαλέα να κοιτάζει την ώρα, καλύτερα να τα παρατήσετε. Μάλλον οι περιστάσεις και η κούρασή της δεν είναι ευνοϊκά σημάδια για μια βραδιά καυτού σeξ – τουλάχιστον όχι με αμοιβαία ευχαρίστηση.

Δεν σας κοιτάζει στα μάτια

Και δεν είναι επειδή είναι ντροπαλή. Είναι επειδή ξέρει πως στα μάτια αποτυπώνεται όλη η όρεξη και το πάθος, που μάλλον εκείνη την στιγμή δεν διαθέτει.

Οι αντιδράσεις της θυμίζουν πολύ… πoρνό

Αν οι κραυγές της μοιάζουν ιδιαίτερα με αυτές των γυναικών στις ταινίες και τα video πoρνό, τότε μάλλον δεν είναι πραγματικές. Όπως άλλωστε δεν είναι και στις συγκεκριμένες ταινίες – και στις δύο περιπτώσεις, έχετε να κάνετε με υποκριτική δεινότητα που επιθυμεί να σας ευχαριστήσει, ακόμη κι αν δεν το νιώθει πραγματικά.

Νιώθει άβολα όταν κάποιος μιλά για προσποίηση oργασμού

Αν η σύντροφός σας υποκρίνεται πως φτάνει σε oργασμό, όταν βρεθείτε σε παρέα που τυχαίνει να συζητά ένα τέτοιο θέμα, θα παραμείνει σιωπηλή ή θα γελάσει άβολα αποφεύγοντας να πάρει μέρος στη συνομιλία.

Υπάρχει άλλος άνθρωπος στο σπίτι

Αν υπάρχει συγκάτοικος στο σπίτι την ώρα που είστε στο κρεβάτι ή αν για παράδειγμα φιλοξενείτε κάποια φίλη της, είναι πιθανό η σύντροφός σας να θέλει να αποδείξει πως είστε το «τέλειο» ζευγάρι και να υπερβάλλει εαυτόν στις κραυγές και τις εκφράσεις ηδονής, κάτι που δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Φτάνει στην κορύφωση κάθε φορά

Αν από την αρχή της σχέσης σας δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση που να μην έφτασε σε oργασμό, είναι πιθανό κάποια από τις παραπάνω φορές να ήταν «show». Κι αυτό γιατί, όσο καλός κι αν είναι ένας άνδρας στο κρεβάτι, όσο κι αν διαρκεί το σeξ, όσες στάσεις κι αν δοκιμάσει, έρχεται κάποια στιγμή που απλώς συμβαίνει η γυναίκα να μην μπορεί να φτάσει στην κορύφωση.

Σχηματίζεται ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπό της

Ξέρει ότι εσείς έχετε τελειώσει ενώ εκείνη όχι, γι’ αυτό και προσπαθεί να εξισορροπήσει την λάμψη που θα έπρεπε να έχουν τα μάτια της και το λαχανιασμένο γέλιο που θα έπρεπε να «αρθρώνει», με μια έκφραση που τελικά μοιάζει με αμήχανο χαμόγελο. Είναι το βεβιασμένο χαμόγελο εκείνου του είδους που σχηματίζεται μόνο στα χείλη αλλά δεν επηρεάζει το βλέμμα.

«Επανέρχεται» αμέσως μετά το σeξ

Όταν ερχόμαστε σε oργασμό, χρειαζόμαστε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά μέχρι να επανέλθουμε και να «ξεθολώσουμε». Αν η σύντροφός σας, την μία στιγμή «έρχεται σε oργασμό» και την αμέσως επόμενη σηκώνεται και συνεχίζει τη μέρα της ή μιλά κανονικότατα χωρίς να έχει λαχανιάσει, κάτι πάει στραβά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: