Έτσι θα αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τα μάρμαρα του σπιτιού σας με 4 απλά βήματα

Κοινοποίηση:
marmarina_patomata_2.jpg

Με την ταχεία εξέλιξη των καιρών, το επίπεδο διαβίωσης των ανθρώπων βελτιώνεται συνεχώς, φυσικά, το όραμα είναι επίσης υψηλότερο και υψηλότερο, και η χρήση μαρμάρου ως διακόσμηση σπιτιού έχει γίνει όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλογή.

Έτσι, όταν εγκαθιστάτε το μάρμαρο στο σπίτι, το ξύσιμο είναι σίγουρα ένα αναπόφευκτο πράγμα, τότε πώς να το λύσετε. Φέρτε μερικούς τρόπους για να σας διδάξω πώς να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά το πρόβλημα του γρατσουνίσματος του μαρμάρου.

Η μαρμάρινη επιφάνεια του δαπέδου είναι ελαφρώς γρατσουνισμένη

Ελαφρές γρατσουνιές στην επιφάνεια του μαρμάρου: ο μηχανισμός του μαρμάρου δεν έχει καταστραφεί. Αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι σχετικά απλή. Θα σας διδάξω μια εξαιρετικά φθηνή μέθοδο: εφαρμόστε μια κατάλληλη ποσότητα οδοντόκρεμας στις γρατσουνιές στην επιφάνεια της μαρμάρινης πέτρας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να ξύσετε

Επανειλημμένα βουρτσίζοντας τα σημάδια, θα διαπιστώσετε ότι τα σημάδια σταδιακά εξασθενίζουν και εξαφανίζονται. Αυτή η μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για ανοιχτόχρωμα μαρμάρινα δάπεδα. Βλάβη και γρατσουνιές από μαρμάρινη πέτρα: όπως ξύσιμο της επιφάνειας τούβλου με καρφιά από σίδερο ή αιχμηρά εργαλεία σιδήρου.

Αφού αφαιρεθούν οι γρατσουνιές στα πλακάκια δαπέδου, πρέπει να επισκευαστούν, αλλιώς σύντομα θα γίνουν βρώμικες και θα σχηματίσουν ξανά ένα μαύρο σημάδι γρατσουνίσματος.

Λύση: Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράγοντα επισκευής πλακιδίων δαπέδου για τα παραπάνω δύο είδη γρατσουνιών. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να υγράνετε τον παράγοντα επιδιόρθωσης και να εντοπίσετε τα κενά. Μετά από 30 λεπτά, βάψτε ξανά και επαναλάβετε μετά την ξήρανση.

Έως ότου οι γρατσουνιές αντανακλούν από την πλευρά, οι γρατσουνιές στα πλακάκια δαπέδου μπορούν να διατηρηθούν καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία. Επιπλέον, οι γρατσουνιές που γρατσουνίζουν βαθιά την επιφάνεια του τούβλου μπορούν επίσης να στιλβωθούν από έναν μύλο νερού, αλλά προσέξτε να γυαλίσετε, διαφορετικά θα εμφανιστεί μεγαλύτερη ζημιά σε λάκκους ή επιφάνεια σανίδας, όπως θαμπό, ευρύτερες γρατσουνιές.

Γρατσουνιές που προκαλούνται από σπρώξιμο και τράβηγμα μετάλλου
Εάν το μάρμαρο στο σπίτι πιέζεται ή τραβιέται κατά λάθος από μέταλλο, όπως γδαρμένο με μαχαίρι ή γδαρμένο από τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι, συνιστάται να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό για να το δοκιμάσετε.

Μουλιάστε την επιφάνεια με το καθαριστικό για 3 λεπτά και μετά τρίψτε. Το καθαριστικό πλακιδίων δαπέδου θα χαλαρώσει αφού αντιδρά με τις μεταλλικές γρατσουνιές και αποσυντίθεται.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια υγρή πετσέτα βουτηγμένη στο απορρυπαντικό και σκουπίστε τη σκληρά. Η καθαρή μαρμάρινη επιφάνεια θα εμφανιστεί σύντομα και δεν θα επηρεάσει την επιφάνεια των πλακιδίων δαπέδου και η στιλπνότητα δεν θα αλλάξει με κανέναν τρόπο.

Βαθιά γρατσουνιές στην πέτρινη επιφάνεια

Εάν πρόκειται για βαθιά μαρμάρινη γρατσουνιά και το επίπεδο επαγγελματισμού είναι πολύ υψηλό, τότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος, μπορείτε να βρείτε μόνο μια μάρκα συντήρησης λίθων για να το επισκευάσετε.

Συγκεκριμένη επαγγελματική διαδικασία επισκευής: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθοριστεί είναι το στίλβωση και η κρίση είναι το βάθος της γρατσουνιάς. Το σχετικά ρηχό μέρος μπορεί να γυαλιστεί με δίσκους λείανσης για να αφαιρεθεί η γρατσουνιά.

Εάν οι γρατσουνιές είναι πολύ βαθιές, πρέπει να υποστούν επεξεργασία από τραχιά λείανση έως λεπτή λείανση και τοπικές βαθιές γρατσουνιές μπορούν επίσης να αφαιρεθούν με τοπική λείανση.

Μικρές γρατσουνιές στο μάρμαρο μπορούν να στιλβωθούν με μαρμάρινη σκόνη στίλβωσης. Γρανίτης (γρανίτης) ή πέτρα με πυρίτιο ως κύριο συστατικό μπορεί να γυαλιστεί με σκόνη στίλβωσης γρανίτη.

Για το γυαλί ως το κύριο συστατικό, χρησιμοποιείται γυαλί σε σκόνη στίλβωσης. Η πλήρωση και το στίλβωση της σκόνης στίλβωσης μπορεί να μειώσει σημαντικά τις γρατζουνιές και να αυξήσει τη συνολική φωτεινότητα, η οποία μπορεί να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα επισκευής.

1. Καθαρίστε την επιφάνεια εργασίας.

2. Προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα νερού.

3. Πασπαλίστε τη στίλβωση και ανακατέψτε καλά.

4. Χρησιμοποιήστε μαλλί στίλβωσης για να γυαλίσετε από χαμηλή έως υψηλή σε θερμή επιφάνεια.

Συμβουλές συντήρησης πέτρας:
1. Προσπαθήστε να αποφύγετε την άμεση και συχνή τριβή μεταξύ μεταλλικών αντικειμένων και σκληρών αντικειμένων, όπως σωματιδίων άμμου. Ακόμα κι αν η ζωή των φυσικών τροφίμων είναι πολύ μεγάλη, θα φθαρεί γρήγορα.

2. Μην έρχεστε σε επαφή με ισχυρό οξύ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι το Μάρμαρο φοβάται τα οξέα και τα αλκάλια. Ο συντάκτης της Jia Shi Youhu έχει ήδη πάρει ένα μαχαίρι μήκους δέκα μέτρων. Θα σας δώσω ένα backhand. Να θυμάστε.

3. Καθαρίζετε συχνά την μολυσμένη επιφάνεια με καθαρό νερό, ουδέτερο απορρυπαντικό ή οργανικό διαλύτη. Μην αφήσετε αυτά τα υπολείμματα ρύπανσης, διαφορετικά θα το μετανιώσετε στο τέλος.

4. Κατά το άνοιγμα του δαπέδου, μετά τη χρήση για ένα χρονικό διάστημα, μεμονωμένοι πόροι και ελαττώματα στην πέτρινη επιφάνεια ενδέχεται να απορροφήσουν βρωμιά και να γίνουν μαύρα. Προς το παρόν, χρησιμοποιήστε καθολική οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα για να τα καθαρίσετε και στη συνέχεια γεμίστε τα με κερί δέντρου ή σκληρό κερί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: