Έτσι αντιμετωπίζουν τα χιόνια στη Φλώρινα! Πάρτε μαθήματα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ekxionistiko

Όταν υπάρχει οργάνωση, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στην καθημερινότητα τον πολιτών. Το παρακάτω video είναι από το πώς λειτουργούν οι υπεύθυνοι στην Φλώρινα. Χωρίς δικαιολογίες και κάνοντας το αυτονόητο.

Για αυτό που τους έχουμε αναθέσει να κάνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καλημερα σε ολους ..αν και το βιντεο ειναι απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη της Φλωρινας …το ιδιο κι ακομη πιο πολυ γινεται και σημερα στην πολη μας . Με το που θα ξεκινησει να χιονιζει τα εκχιονιστικα ειναι ηδη σε λειτουργια …με το που θα σταματησει να χιονιζει βγαινουν και καθαριζουν το χιονι σε παντου στην πολη και στα χωρια .Ποτε στην ιστορια της Φλωρινας δεν ειχαμε αποκλεισμους γιατι απλα υπαρχει σχεδιο οργανωση για ολους.
    ειδικα φετος ειχαμε και τον σεισμο αλλα λειτουργησαν ολοι αψογα ο Δημαρχος ηταν συνεχως εξω στον αποχιονισμο και εδινε κατευθυνσεις ….

  2. Τι συγκρίνεται ρε παιδιά τώρα;
    Η φλώρινα είναι μια μικρή πόλη πού το πρώτο χιόνι το ρίχνει οκτώβρη μήνα,υπηρέτησα στο Αμύνταιο το τελευταίο μέρος της στρατιωτικής μού θητείας και είδα οτι οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζούν με το χιόνι γιατί πολύ απλά χιονίζει συνέχεια.
    Στήν Αθήνα το στρώνει μια φορά στα 10 χρόνια και έτσι όπως είναι πυκνοκατοικημένη και με τόσα αυτοκίνητα είναι δύσκολος ο αποχιονισμός μέσα στα στενά,το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ριφθεί αλάτι πρίν χιονίσει αλλά οι δήμαρχοι πετάνε αετό μονίμως.

  3. Άξιος Δήμαρχος και με όλο τον εξοπλισμό μηχανήματα του Δήμου.
    Όχι αναθέσεις και λαμογιες.
    Εμείς Δώσαμε στον Ρουβά χρήματα για το τίποτα.
    Ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει.
    Προσοχή στις επιλογές μας λοιπόν.

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

  5. Δήμαρχος με πολλά κιλά ……..
    Μπράβο του να τα βλέπουν οι δικοί μας μπας και δουλέψει τίποτα.
    Υπάρχει και η λύση της μεταγραφής έλα Δήμαρχε Αθήνα να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

  6. Κάι να φανταστείτε το βίντεο είναι από πιο παλιά χιονόππτωση, ο δήμαρχος είναι ο προηγούμενος. Με την τωρινή κακοκαιρία γίνανε αυτά που πρέπει άμεσα και δεν έκλεισε ούτε δρομάκι. Χιονοπτώσεις πολύ πιο έντονες της Αττικής έχουμε κάθε χρόνο στη Φλώρινα και σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Αλλά οι ιθύνοντες ξέρουν και προλαβαίνουν Πάρτε στις επιτροπές ανθρώπους που γνωρίζουν καταστάσεις και μη βολεύετε άσχετους κολλητούς Γίνεσθε επικίνδυνοι για τους πολίτες

  7. Ρε εξυπνάκηδες κοιταξτε λίγο πιο προσεχτικά ναι μεν ξερουν τι κανουν αλλα δεξια και αριστερα δεν υπάρχει ούτε παπί… Φερτους εδώ με τα διπλοπαρκαρισμένα και μετά τα ξαναλέμε…..

    1. Το οποίον τί μάς διδάσκει;;; Ότι φρόντισαν να μην υπάρχουν ούτε διπλοπαρκαρισμένα…

  8. Ιδού ή απόδειξη στή Φλώρινα ότι στήν Αθήνα ο κρετίνος ό βλαχοδήμαρχός μέ τήν αποκρουστική μουσούδα,ό γουρλομάτης μέ όλο τόν υπουργικό συρφετό,ό περιφεριάρχης Πατούλης καί άλλοι δήμαρχοι είναι ανίκανοι,επικίνδυνοι καί πρέπει νά απομακρυνθούν μέ τήν βιά από τίς θέσεις τους.
    Γιάννης Λάκων

  9. Δεν ξέρουν εκεί αυτοί ρε. Μόνο εδώ είναι οι ειδικοί. Φοβήθηκε ο κόσμος ο άσχετος, και δεν είχε και αλυσίδες στο κέντρο της Αθήνας. Αι κακομοίρηδες, για κλάματα. Θα τα ακούσουμε όλα ρεεειιιιιιι.

Comments are closed.