Έρχονται – ίσως και αύριο – νέα πιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊο!

Κοινοποίηση:
1

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας σημείωσε ότι είμαστε με το πρώτο πόδι στο β’ κύμα – Έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα
Νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού θα συζητήσει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο ή μεθαύριο, δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των επιστημόνων Νίκος Σύψας.

Σε αυτά τα μέτρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και περιορισμός των ανθρώπων που μπορούν να είναι μαζί σε έναν ανοιχτό χώρο, δηλαδή ένα ανώτατο όριο για μια παρέα, για παράδειγμα.

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο 2ο κύμα για να μην πω ότι είμαστε με το ένα πόδι στο 2ο κύμα και το μόνο που είναι σχετικά παρήγορο είναι πως ο αριθμός των διασωληνώσεων είναι σχετικά χαμηλός αλλά αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις», είπε ο κ. Σύψας στον ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής σχολίασε ότι οι πολλαπλές αρνητικές εξελίξεις δεν προοιωνίζουν κάποιο καλό μέλλον. «Έχουμε πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα,έχουμε σχεδόν διπλασιασμό των κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουμε χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας των ατόμων που προσβάλλονται πλέον από τον κορωνοϊο στα 36, επίσης έχουμε προσβολή σε γηροκομεία», είπε, υπενθυμίζοντας ότι σε Γαλλία και Ισπανία, το «Βατερλό» έγινε στους οίκους ευγηρίας.

Αναφορικά με την περίπτωση της 27χρονης διασωληνωμένης ειδικευόμενης γιατρού στην Λάρισα τόνισε πως αυτό το τραγικό γεγονός δείχνει πως κανένας δεν είναι αλώβητος από τον ιό, ακόμα και οι νέοι άνθρωποι, ενώ ευχήθηκε η νέα γιατρός να γίνει καλά και να γυρίσει στους ανθρώπους που την αγαπάνε.

Καταλήγοντας ο κ. Σύψας έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα ασφάλειας που ήδη υπάρχουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΕΓΩ..ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩ,ΝΑ ΜΗ…ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

  2. εμένα μου έκοψαν πρόστιμο 150 επειδή δεν φορούσα μάσκα… ελάτε να τα πάρετε…

  3. Ανέραστος-Κακομοιρης-Μιζερος κτλ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ!!!!

    1. Όντως, δεν έχει γένια μέχρι την κοιλιά, δεν είναι χοντρός από τη νηστεία,ούτε έχει φυσιογνωμία γραφικού.

  4. Τι λες ρε στραβοχυμενε? ηλιθιε πανιβλακα μιζαδορε τι λες?αφήσατε τους θανάτους που σας πήραμε χαμπάρι κι αρχίσατε τα κρούσματα μαλακές.τωρα θέλετε να φοβισετε τη νεολαία τους μελλοντικούς σας δούλους

  5. Θα έρθει η ώρα που θα απολογηθείς για την τρομοκρατία του κοροϊδοϊού,κύριε που βρίσκεσαι σε σήψη.

  6. Συγνώμη ρε παιδιά έχω μια απορία. Πως η γιατρός η οποία υποτίθεται τηρούσε ευλαβικά όλα τα μέτρα φαντάζομαι εντός και εκτός νοσοκομείου κόλλησε? Άρα τα μέτρα τα οποία φασιστικώς μας έχουν επιβάλλει είναι μάπα. Βγείτε να πείτε την αλήθεια. Μας έχετε φιμώσει με την απειλή προστίμων χωρίς να υπάρχει λόγος.

    1. Ποιος σου ειπε ρε φιλαρακι οτι τηρουσε ευλαβικως τα μετρα;
      Πηγε στη Χαλκιδικη διακοπες και κολλησε.

  7. Ρε τραχανά,η 27χρονη πάσχει από υποκείμενο νόσημα!
    Μακακα!
    Αφού το ξέρεις ,γιατί δεν το λες;
    Θέλετε να φοβίζετε τον κόσμο!

  8. Σάπιε σύψα, μήπως αν έκανες και λίγο σεξ θα σταματούσες να μας τα πρήζεις;

    1. Σεξ; από ποια τρύπα;
      Μας έχουν πρήξει με ψέματα με ολίγη αλήθεια για να περνάνε στο πόπολο.

Comments are closed.