Έρχεται το ΤΕΛΟΣ της Πανδημίας στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες έμειναν πριν το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Κοινοποίηση:
1

Ήδη , τα Πάντα  ΑΛΛΑΖΟΥΝ  γύρω σας ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ , ΔΕΙΤΕ ΤΟ , διαπιστώστε το , συμβαίνει ήδη  ΑΥΤΟ που το προμηνύει .Στο δρόμο , στο κατάστημα , στο Λεωφορείο ΠΑΝΤΟΥ σαν,  να μην υπάρχει Κορωνοϊός , σαν , όλα να ήταν ένα ΨΕΜΑ !

Κρατήστε την ανάσα σας , μπείτε στην ηρεμία σας και ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , δείτε ΕΞΩ απ όλα όσα σας ΛΕΝΕ  πως συμβαίνουν , ΕΞΩ από την δική τους ΛΟΓΙΚΗ που σας κάνει  να νιώθετε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ , που σας πείθει ΠΩΣ  κάτι σας απειλεί , πως ΚΑΤΙ αόρατο θα σας κτυπήσει.
Δείτε την αγωνία τους να σας εμποδίσουν να το ΔΕΙΤΕ , την αγωνία τους να κρατήσουν την ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ φυλακισμένη , την ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ θολωμένη και την ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ σφιγμένη . Δείτε και αναρωτηθείτε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;

Η φαντασία όμως , ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ η λογική ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ για να δείτε ΑΥΤΟ που θα συμβεί . Είναι πάνω από την κοινή αντίληψη και απαιτεί υψηλότερη νοημοσύνη. Γι αυτό ΔΕΙΤΕ μόνο με τα μάτια της ψυχής σας , με τη ματιά που κρύβει τη δική σας δύναμη , με τα μάτια που έχετε κλείσει . ΜΟΝΟ αυτά μπορούν ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ !!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ τους γύρω σας να είναι ΕΤΟΙΜΟΙ !

Τα μεσάνυκτα της 31ης ΙΟΥΛΙΟΥ πλησιάζουν . Η 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα είναι μα άλλη ημέρα στη ζωή σας .

Μια ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μια ημέρα ΝΙΚΗΣ απέναντι στις δυνάμεις που σας κρατούσαν ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που σας θέλουν υπό έλεγχο .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , η ζωή που έμεινε στον καθένα μας σε τούτον τον Κόσμο είναι περιορισμένη . Κάθε ημέρα που σβήνει με τη Δύση του Ήλιου ΔΕΝ γυρίζει πίσω , κάθε ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ είναι πολύτιμη ΚΑΘΕ ΜΑΣ στιγμή είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,κάθε χτύπος της καρδιά σας μετράει αντίστροφα . Δεν θα πάρει κανείς το ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ , δεν θα φυλακίσουμε άλλο τα ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ .

Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ . Διαδώστε το σ όσους αγαπάτε , σ όσους νοιάζεστε . ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ για να κάνετε ΜΑΖΙ αυτό το ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ στην Αληθινή πραγματικότητα .

ΥΓ: Είναι ύψιστη τιμή για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας ξεχωριστών Ελλήνων που όμοιά της δεν θα βρείτε πουθενά.

Αθήνα 27/7/2021

Μαιριλένα Παπαχαραλάμπους , Ειδικός Σύμβουλος , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πώς θα φύγει δηλαδή; Θα βρέξει και θα την πάρει μαζί του; Όποιος ξέρει πώς θα φύγει να μας πει κι εμάς.

  2. Την 1η Αυγουστου θα αρχισουμε να συζηταμε παλι για 7μηνο lockdown….

  3. Η μετάδοση και εξάπλωση του ιού έγινε από τα ΜΜΕ χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί καμία κατάσταση πανδημίας, βλέπουμε την άμεση σχέση που έχουν με την εξουσία και πως χρησιμεύουν και χρησιμοποιούνται για την χειραγώγηση των μαζών

  4. Έτσι σκριβως ,εγώ θυμάμαι τον ιό μόλις μπω στο σούπερ μάρκετ και με υποχρεωνουν νσ φορέσω την μάσκα,κατά τα άλλα παντού κυκλοφορώ και νιωθω ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  5. συγχαρητήρια κ.Παπαχαραλάμπους. Ειναι όπως ακριβώς τα λέτε. Αλλά η πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει μέσω της βρωμοτηλεόρασης δυστυχώς τους έχει κάνει τα μυαλά γιαούρτι. Κατά βάθος τους λυπάμαι,όπως θα λυπόμουν έναν ανεπιστρεπτί ψυχικά άρρωστο άνθρωπο. θλίβομαι γιατί με το μειωμένο IQ που διαθέτουν , είναι καταδικασμένοι να ζήσουν το υπόλοιπο της μίζερης ζωής τους, μέσα σε συνεχή φόβο. Φόβο που συνεχώς θα καλλιεργείται από τα πολιτικά κατακάθια , που νομίζουν ότι μας καταδυναστεύουν.

Comments are closed.