Έρευνα-σοκ που αποδεικνύει τη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ στην ιστορία: «Ο Covid-19 έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο»

Κοινοποίηση:
covid5

Μία νέα μελέτη-σοκ δημοσίευσε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με βάση την οποία προκύπτει ότι ο Covid-19 για τον οποίο ολόκληρος ο πλανήτης και ιδιαίτερα η Ελλάδα τέθηκε σε καθεστώς καραντίνας και περιοριστικών μέτρων, ήταν κατασκεύασμα εργαστηρίου.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν ιό ο οποίος σκοπίμως δημιουργήθηκε αλλά μένει να αποσαφηνιστεί εάν σκοπίμως «αφέθηκε ελεύθερος» προκαλώντας αυτή τη ανυπολόγιστη ζημιά ή «ξέφυγε» κατά λάθος.

«Διαπιστώσαμε ότι ο SARS-CoV έχει το δακτυλικό αποτύπωμα των θέσεων περιορισμού που είναι ΤΥΠΙΚΟ για τους ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ «κατασκευασμένους» ιούς»είναι το βασικό συμπέρασμα της μελέτης και προσθέτεται ότι «Το συνθετικό δακτυλικό αποτύπωμα του SARS-CoV-2 είναι ανώμαλο στους άγριους κορονοϊούς και συνηθισμένο στους εργαστηριακά συναρμολογημένους ιούς».

Αν λοιπόν ο ιός που διέλυσε την κοινωνική και οικονομική ζωή της Ελλάδας και δεκάδων άλλων χωρών είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα, γεννάται αυτομάτως το ερώτημα, ποιος ήταν ο λόγος κατασκευής του.

Γεννάται επίσης το ερώτημα, αν υπάρχουν κι άλλοι ιοι «παρόμοιοι» με τον Covid-19 ή και πολύ πιο επικίνδυνοι.

Θα θυμίσουμε την τρέλα που έκανε μία ομάδα 14 επιστημόνων στα National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, η οποία ανέπτυξε ένα νέο στέλεχος του COVID-19 που σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί από τον ιό σε εργαστηριακό περιβάλλον, σύμφωνα με μια προκαταρκτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου όπως αναφέρει το «The Defender».

Μετά την ανακοίνωση, πολλές ειδήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης επικεντρώθηκαν στο ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρήθηκε στα εργαστηριακά ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη καθώς δημιουργεί την « δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από οποιοδήποτε μοναδικό πυρηνικό όπλο»

Ο Άντονι Φάουτσι χρηματοδότησε την δημιουργία ενός νέου πιο θανατηφόρου κορωνοϊού!

«ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ .

#Τα χτυπήματα είναι απανωτά. Και τα επιχειρήματα είναι λογικά.
#Μα πάνω από όλα είναι η κοινή λογική που δεν πείθεται από παραμύθια και συναρμολογεί τα γεγονότα, την προσπάθεια απόκριψης, την προσπάθεια παραχάραξης, την απόκρυψη των επιδημιολογικών και γονιδιακών δεδομένων, την διαγραφη άνω των 300 κορωνοίων από την διεθνή βάση δεδομένων στο «μαγαζί» του Φάουτσι, το, το , το…

#Μπορεί να πιστεύουν ότι έχουν πετύχει τον πνευματικό ευνουχισμό μας, αλλά πέφτουν έξω. Διαβάστε προσεκτικά και κρίνετε.

#Μεταφράζω, επακριβώς, την εκλαϊκευμένη περίληψη της μελέτης.

#Περίληψη.Για την κατασκευή συνθετικών παραλλαγών των φυσικών κορονοϊών, στο εργαστήριο, οι ερευνητές χρησιμοποιούν συχνά μια μέθοδο που ονομάζεται in vitro συναρμολόγηση γονιδιώματος. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ειδικά ένζυμα που ονομάζονται ένζυμα περιορισμού για τη δημιουργία δομικών στοιχείων DNA που μπορούν στη συνέχεια να “συρραφούν” μεταξύ τους με τη σωστή σειρά του ιικού γονιδιώματος.

Για να φτιάξουν έναν ιό στο εργαστήριο, οι ερευνητές συνήθως επεξεργάζονται το ιικό γονιδίωμα για να προσθέσουν και να αφαιρέσουν θέσεις συρραφής, που ονομάζονται θέσεις περιορισμού. Οι τρόποι με τους οποίους οι ερευνητές τροποποιούν αυτές τις θέσεις μπορούν να χρησιμεύσουν ως «δακτυλικά αποτυπώματα» της συναρμολόγησης του γονιδιώματος in vitro.

Διαπιστώσαμε ότι ο SARS-CoV έχει το δακτυλικό αποτύπωμα των θέσεων περιορισμού που είναι ΤΥΠΙΚΟ για τους ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ «κατασκευασμένους» ιούς.

Το συνθετικό δακτυλικό αποτύπωμα του SARS-CoV-2 είναι ανώμαλο στους άγριους κορονοϊούς και συνηθισμένο στους εργαστηριακά συναρμολογημένους ιούς.

Το είδος των μεταλλάξεων (συνώνυμες ή σιωπηλές μεταλλάξεις) που διαφοροποιούν τις θέσεις περιορισμού στον SARS-CoV-2 είναι χαρακτηριστικό της μηχανικής και η συγκέντρωση αυτών των σιωπηλών μεταλλάξεων στις θέσεις περιορισμού είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει προκύψει από την τυχαία εξέλιξη.
-Τόσο το αποτύπωμα των θέσεων περιορισμού όσο και το πρότυπο των μεταλλάξεων που τις δημιουργούν είναι εξαιρετικά απίθανο στους άγριους κορονοϊούς και σχεδόν καθολικό στους συνθετικούς ιούς.

#Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν έντονα μια συνθετική προέλευση του SARS-CoV2.

#Δείτε την προδημοσίευση της μελέτης, παρακάτω. (αναμένω λυσσαλέα επίθεση στους συγγραφείς και μπλοκάρισμα δικό μου)»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

  2. “…ποιος ήταν ο λόγος κατασκευής του …”έλα ντε, τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια

Comments are closed.