Έξω φρενών ο Κούβελας: Η αλήθεια που κρύβουν για την «μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ» – Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο (BINTEO)

Κοινοποίηση:
koybelas0-1024x639

Τι δήλωσε για τον διαχωρισμό που επιβάλλει το Κράτος…

«Η μετάλλαξη “Δέλτα” είναι μία φυσική και μάλλον καλή συνέχεια του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού», υποστήριξε ο Δημήτρης Κούβελας στο Kontra Channel και υποστήριξε ότι: «Αυτό που δεν λέει κανένας και δεν ξέρω γιατί το αποκρύπτουν, ενώ υπάρχει σωρεία δημοσιεύσεων, είναι ότι είναι κατά δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα».

Φανερά ενοχλημένος από την παραπληροφόρηση που επικρατεί, τόνισε πως προτιμά να εμβολιαστούν ξανά οι ηλικιωμένοι παρά τα παιδιά.

 «Λόγω της έλλειψης πρωτοβάθμιας Υγείας δεν έχουμε δυνατότητα να κυνηγήσουμε οποιοδήποτε, πρέπει να εμβολιάσουμε αυτούς που κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά, οι πάνω από 60, παχύσαρκους, με καρδιαγγειακά προβλήματα. Δεν είναι πρόβλημα οι πιτσιρικάδες.

Πιστεύω πως υπάρχει ένα μόνιμος προσανατολισμός. Να εμβολιαστούν αυτοί που το έχουν ανάγκη. Ας αφήσουμε όλους τους άλλους στην ησυχία τους», σημείωσε και συνέχισε σε σχέση με τον διαχωρισμό των πολιτών από το Κράτος σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους:

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει περισσότερο από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».

«Δεν υπάρχει απόλυτο εμβόλιο. Δεν πρόκειται να χτιστεί κανένα τείχος ανοσίας, πρέπει να εμβολιάσουμε μόνο ευπαθή άτομα, όχι όλο τον πληθυσμό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. η αγραμματη δημισιογραφος θελει να εχει αποψη, σε σχεση με τον επιστημονα.
    δεν υπαρχει σε καμια αλλη χωρα, παρα μονο στο κονγκο του ηλιθιου κουλη χρυσου.

  2. Ολοι εσείς πού κάνατε το μπολι πήρατε σειρά
    Προταιρεωτητας στην λίστα για να αποδημησετε
    Γρήγορα είς Κύριον.Ας προσέχατε ΠΡΌΒΑΤΑ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  3. Θελουν να στειρωσουν τη Νεολαία για να μειώσουν τον πληθυσμό τα ερπετοειδή και ετσι θα σώσουν τον πλανήτη.

  4. Πως τους γλεντας ετσι ρε Κουβελα??Συνεχισε να δινεις πονο στα ξεπουλημενα παπαγαλακια της 3ης Ελληνικης Δημοκρατιας.

  5. Κ ο ψυχίατρος κάπου εδώ κοντά είναι αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να τον επισκεφτούμε.

  6. ακυρώνεις τον ιδιο σου τον εαυτό μέσα σε τρεις γραμμές ..αυτο μόνο κύριε oust

  7. Μακριά από τους μπολιασμένους! Φοράμε διπλή μάσκα και καλό πλύσιμο όπως κάναμε μέχρι τώρα! Εμπάργκο σε όλα τα covid κ@λομάγαζα! Καφέ και μπύρα στο σπίτι. Και θα τα ξαναπούμε του χρόνου τέτοια μέρα πόσοι θα έχουνε επιβιώσει από τους μπολιασμένους!

  8. Ε, να εμβολιαστεί και ο ανεμβολίαστος.
    Να κόψει το λαίμο του και να το κάνει.
    Εγώ εμβολιάστηκα και δεν δίνω δεκάρα για τους αρνητές….

    1. έλα Χριστέ και Παναγία. Άρχισαν οι εμβολιασμοί και στα πρόβατα;;;;;

      1. Ο/Η Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

        Και στα άλογα επίσης.

    2. Και εμείς δεν δίνουμε δεκάρα για τους εμβολιασμένους.Ουστ

  9. Ο Covid-19 είναι πρόφαση. Ναί υπάρχει αλλά για να πεις ένα μεγάλο ψέμα πρέπει να πεις την μισή αλήθεια. Ο λύκος δαγκώνει μόνο τα φρέσκα δολώματα και πάει λέγοντας. Η Αποκάλυψη κύριοι είναι εδώ είστε έτοιμοι;

      1. Γελάνε και τα γίδια;; από πότε;;;Α ρε προόδους που κάνει η επιστήμη…!!!! Από τα μαιμουδοεμβόλια πρέπει να το έπαθες, ε::::::

    1. Και ο ψυχιάτρος εδώ είναι, αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να το επισκεφτούν.

Comments are closed.