Έξαλλος ο Χρυσοχοΐδης για την εξαφάνιση Παππά: «Παίζονται καριέρες»

Κοινοποίηση:
98-pappas-mixaloliakos-750x375

«Στα κάγκελα» έχει ανέβει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, πριν την απόφαση του Εφετείου για τις καταδικαστικές αποφάσεις.

«Και με το δίκιο του», λένε στελέχη της Κατεχάκη, αφού ο «θεωρητικός της Χρυσής Αυγής» είχε δώσει δείγματα γραφής από την πρώτη περίοδο των ποινικών διώξεων σε βάρος των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, αφού είχε εξαφανιστεί αντίθετα με όλους τους άλλους συγκατηγορούμενους του το Σεπτέμβριο του 2013, και εμφανίστηκε όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο να συλληφθεί.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει «στοχοποιήσει» την Ασφάλεια Αττικής, αφού αυτή η υπηρεσία υποτίθεται ότι είχε αναλάβει την ευθύνη της «διακριτικής επιτήρησης» τω κατηγορουμένων πριν την έκδοση των αποφάσεων του δικαστηρίου. Άσχετα εάν προ του φιάσκου της εξαφάνισης του Χρήστου Παππά, το επικοινωνιακό επιτελείο της Κατεχάκη αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα το γεγονός ότι είναι παράνομες οι παρακολουθήσεις ακόμη και υποδίκων,  κάτι που -ειρήσθω εν παρόδω- θα το βρει μπροστά της η Αστυνομία!!

Και ακόμη χειρότερα, τις ημέρες πριν την ανακοίνωση των ποινών, το ίδιο επιτελείο «διέρρεε» ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι υπό επιτήρηση και δεν πρόκειται να ξεφύγει κανένας!! Κάτι που βέβαια ήταν ορατό και στους δημοσιογράφους, κυρίως των τηλεοπτικών σταθμών, που μετέδιδαν ζωντανά έξω από τα σπίτια των βασικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, και έβλεπαν ακροβολισμένα αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

Ο Χρήστος Παππάς όμως είχε εξαφανιστεί, στην πραγματικότητα, από την 1η Οκτωβρίου, όταν έδωσε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει, όπως όριζαν οι περιοριστικοί όροι που ίσχυαν για την αποφυλάκισή του.

Πληροφορίες του astinomiko.gr αναφέρουν ότι η Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, Πέτρο Τζεφέρη, ο οποίος είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τον εντοπισμό και την σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, και μάλιστα όσο περνούν οι ώρες, οι συζητήσεις γίνονται και πιο έντονες!

Στελέχη της Κατεχάκη με τα οποία επικοινώνησε το astinomiko.gr, έλεγαν ότι «από την εξαφάνιση του Παππά θα κριθούν καριέρες στην Αστυνομία», ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέθεσε τον εντοπισμό του Παππά στην Αντιτρομοκρατική, υπηρεσία με την οποία «νιώθει ασφάλεια και οικειότητα» λόγω της προϊστορίας του και των επιτυχιών που αυτή η υπηρεσία τον πίστωσε πολιτικά.

Πηγή: astynomiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ποινή για τέτοια..υποκειμενα είναι μια..σκουριασμενο..κονσερβοκουτι..μια κι έξω..

  2. Ανθελληνικά ναζιστόμουτρα σε μιά φωτογραφία, γιά όσους αδαής ακόμη πιστεύουν στον ΨΕΥΤΙΚΟ πατριωτισμό των Χρυσαυγιτών! Eπιτέλους, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποφάσισε να δημοσιεύσει μιά τόσο αηδιαστικά υπέροχη φωτογραφία τους!

  3. Σκούρες οι καριέρες !!!!! Ψάξτε για ρουφιάνους μπας και ρεφαρετε !!!!

  4. Ο Μιχαλολιάκος δίπλα στον Παππά φαίνεται ως καρπαζοεισπρακτορας…

Comments are closed.