Έξαλλος ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kafetzopoulos-video-screenshot
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει τοποθετηθεί υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και τα νέα μέτρα στο θέατρο μίλησε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ο ηθοποιός απάντησε ότι βεβαίως έχει κάνει το εμβόλιο. Μάλιστα, ρώτησε με τη σειρά του τη ρεπόρτερ του Alpha αν η ίδια έχει εμβολιαστεί και όταν εκείνη απάντησε «ναι», της είπε σε αυστηρό ύφος: «Αλλιώς θα σας πέταγα έξω τώρα».

Παράλληλα, δήλωσε απαισιόδοξος για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού στο θέατρο, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει λάβει τηλεοπτικές προτάσεις. Ερωτηθείς για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ο Αντώνης Καφετζόπουλος περιορίστηκε να πει ότι έχει ήδη λάβει θέση για το περιστατικό αυτό και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κριμα γιατι σε ειχα σε υποληψη . Τελικα εισαι ενα σκουπιδακι στην ακρη της βλεφαριδας μου που το τιναξα. Που μιλας ετσι για συνανθρωπους που σε στηριξαν καποτε. ΟΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤ κοπριδι.

  2. Η ξεφτίλα με μούτρα για να τα βλέπουμε και να ξερνάμε ομαδικώς

  3. Ίσα ρε Ερντογαν της Ελλάδας… Αντε τραβα στην Τουρκία να δω αν το ανοίξεις το ρημαδοστόμα σου… Ε ρε σατανάδες ανθέλληνες

  4. Ο Καφετζόπουλος είναι ένας καραγκιόζης που δεν παίζει τον καραγκιόζη γιατί απλούστατα είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και μαλάκας!!!

  5. Ξεχειλίζει η αγένεια του και η ατάλαντοσυνη του………. χρόνια τώρα…..

  6. Πληρώστε από το υστέρημα σας να δείτε τον Ακάλυπτο……………

Comments are closed.