Έξαλλος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τον Σάκη Ρουβά: «Οι συμπεριφορικοί εθισμοί βλάπτουν τρίτους»

Κοινοποίηση:
albanis

Εκτός εαυτού βγήκε ο  Αντίνοος Αλπάνης, παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των ναρκομανών και των ανθρώπων που πράττουν με τρόπο επικίνδυνο και κακοποιητικό, ενώ φυσικά “πέταξε και το μπαλάκι” στον Σάκη Ρουβά.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν τον εθισμένο, οι συμπεριφορικοί εθισμοί βλάπτουν τρίτους. Επίσης, “Λό-λα να ένα μήλο”»

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό και επαγγελματία, ο οποίος δεν φανέρωνε ούτε στιγμή ότι μπορεί να έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα που τον κατηγορούν. Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου, το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.»

«Όταν, λοιπόν, έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση. Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, υπάρχει βεβαίως μεγάλη στεναχώρια και λύπη για τα θύματα, είναι μια τραγωδία. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους, οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι…

Όπως αγκαλιάζουμε τους ναρκομανείς τους βοηθάμε με κάποιον τρόπο, νομίζω ότι και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει βοήθειας και θεραπείας. Πρέπει να δούμε από που ξεκινάει ένας άνθρωπος για να φτάσει στο σημείο να κάνει ένα έγκλημα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: