Έξαλλη η Γαρμπή με τους τράπερ και το χθεσινό επεισόδιο: “Γιατί τούς έχουν ως πρότυπα;”

Κοινοποίηση:
garbi

Δύο τράπερ κατάφεραν να κάνουν όλο τον κόσμο να μιλάει για τα MAD Awards, καταστρέφοντας κάθε νόημα διασκέδασης και μουσικής.

Η Καίτη Γαρμπή δεν έμεινε απαθής στα όσα συνέβησαν χθες και αναφέρθηκε σε αυτό μέσω του twitter.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πως είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς του τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή την γιορτή της μουσικής; πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΤΗΣ PANIC RECORDS ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ… ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, Π@@ΣΤΡ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ MAD ΤΕΛΕΙΩΣ!

  2. Αυτη ειναι η κατάντια της σημερινης κοινωνιας μας παλευοντας να αποδειξουν τη διαφορετικοτητα τους εχουν ξεφυγει παντελvς ειτε ως πουστρόνια ειτε ως τσογλαναρέοι

  3. Θα συμφωνήσω με την κυρία.Πρότυπα γιά την νεολαία αυτά τα κοπρόσκυλα με τα τατουάζ πού προωθούν βία,ναρκωτικά,πορνεία,εύκολο χρήμα,υψηλές ταχύτητες στην άσφαλτο καί ότι άλλη αλητεία υπάρχει.Ού να μού χαθείτε παλιοτόμαρα!!!!!!!

    1. Για την σκουπιδομουσική ξέχασες να πείς…..
      Εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν είναι σημαντική η Μουσική…..

      1. Δεν είναι μουσική αυτή φίλε μού.Ενόχληση είναι.

Comments are closed.