Έντονες αντιδράσεις από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Πονοκέφαλος στην Κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
ΕΔ

Ισχυρή η παρουσία του αντιεμβολιαστικού κινήματος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πολλά στελέχη προειδοποιούν την αρμόδια ηγεσία τους (δηλαδή την διοίκηση των μονάδων ή των σχηματισμών ότι «δεν πρόκειται να δεχθούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο του mRNA» και «δεν θα πειθαρχήσουν επ’ουδενί σε μία τέτοια εντολή» καθώς τονίζουν ότι «Είναι αντισυνταγματική».
Ακόμα και με τον φόβο των κυρώσεων και των επιπτώσεων στην καριέρα τους.

Πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η άρνηση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία;
Να θυμήσουμε ότι από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, πλην του νοσηλευτικού προσωπικού, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

Στην κυβέρνηση θεωρούν «δεδομένο» ότι τα μόνιμα ή ημιμόνιμα στελέχη των ΕΔ θα εμβολιαστούν στο σύνολό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ….ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!…Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!…..ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!

  2. Άντε να δούμε τώρα, σε ποιανού τον κ@λ@ θα μπει!
    Οι γιατροί δεν το κάνουν εεεεεε;
    Γιατί καλέ, δεν φοβούνται τον……κορωνοϊό;;
    Να κάνουν το εμβόλιο, να μην έχουν φόβο ότι θα κολλήσουν τον θανατηφόρο ιό, με τόοοοοσους κορωνοϊόπληκτους που έρχονται κάθε μέρα σε επαφή! Εκτός εάν ξέρουν κάτι για το εμβόλιο και δεν το λένε…………..λές;;;;;;;;;;
    Από τους γιατρούς επιβάλλεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός και περιμένουμε με ανυπομονησία !

  3. Βγάλτε τα τανκς και τελειώστε τους.

  4. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΑΤΜ.

    1. Για άντε στην γωνία να δεις, έρχομαι;
      Οι ένοπλες δυνάμεις είναι οι πλεον αντιδραστικές στο εμβόλιο. Αν αρχισουν δυνατα να φωναζουν, θα θυμηθούν τα κουμούνια το 67 και θα αρχίσουν τις μ@λ@κίες. Τάχα πως είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Ξέρεις αυτή την στιγμή πόσες φορές έχουν έρθει σε επαφή με φορείς και ασθενείς covid κι έχουν εξαναγκαστεί να συνεχίσουν να εργάζονται για να μην τους βγάλουν καραντίνα και τους δώσουν ρεπό; Γιατί 7 ημέρες είναι πολλές για να λείψεις μέχρι να κάνεις το τεστ, αν έρθεις σε επαφή με κρούσμα… Ποιός θα κάτσει στο πόδι σου…. Άσε λοιπόν τα atm και τα μικροαστικά κόμπλεξ σου. Να διαβαζες μικρός να πέρναγες στρατιωτική σχολή, να άντεχες και τον εγκλεισμό 4 χρόνια, να πρόκοβες. Τώρα απλώς κάτσε και θαύμαζε!

      1. ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΦΑΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  5. Αν γίνει πόλεμος Κούλη … μην ανησυχείς ,θα πολεμήσει το ΚΚΕ κι γιος σου.

  6. Κάτι χαιβανια που είναι πολύ….. της κυβερνήσεως και κυκλοφορούν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους με μάσκα….θα το κάνουν!!!
    Οι υπόλοιποι θα ρωτήσουμε τον π@τσ@ μας, να δούμε τι θα μας πει.!!!!

    1. Ναι κυκλοφορουμε και σπιτι μας με μασκα εσενα ποιο το προβλημα σου? Μαλιστα προσωπικα βαζω και μασκα σε οποιοδηποτε σημειο του δερματος μου ειναι εκτεθειμενο διοτι ο ιος μπορει να εισχωραει και απο τους πορους του δερματος. Και γαντια και γυαλια του δυτη και απ ολα βαζω. ΕΣΥ ρε ψεκασμενε που αδιαφορεις για τις ζωες των αλλων εισαι καλυτερος? Μπορει και να σκοτωσες δεκαδες χιλιαδες ανθρωπους και δεν το ξερεις. Εγω καθε μερα με το να μενω κρυμμενος στο σπιτι μου με κλειστα παραθυρα σωζω ζωες.Μεχρι και την γυναικα μου δεν αγγιζω πια για να ειμαι σωστος πολιτης.Εχω θυσιασει πολλα για να ειμαι σωστος, μεχρι και γκομενο εκανε η γυναικα μου αλλα ακομα και τοτε φροντιζω να φοραει μασκα οταν την πηδαει.Διοτι ειμαι σωστος και υπευθυνος.

      1. Ψεκασμένε με τις αντιεπιστημονικες ανοησιες της κυβερνητικης προπαγανδας και των ανεπαρκεστατων παπαγολοφορων “ειδικων” φαρμακοδιαπλεκομενων που τους “διορισαν” χωρις αντιλογο, αντε ριξε μια ματια στις νεες οδηγιες του ΠΟΕ για την μουφα διαδικασια των τεστ και των νελρων που ηταν θετικοι πρωτα. Γιατι φωναζουμε καιρο τωρα μαζι με χιλιαδες επιστημονες που τους κρυβουν..και αναγκαστηκαν να “υποχρεωσουν “τα εργαστηρια να δινουν αναφορα για το ποσο ιο εχει ο καθενας και αρα να παραδεκτουν εμμεσα οτι τα περισσοτερα θετικα παγκοσμιως ειναι ψευδως θετικα , μαζι με τους γραφομενους θανατους λογω αυτων..
        Παρακμη λογικης, επιστημης και ηθικης σε πληρη μεταδοση παγκοσμιως..Αντε χασου τωρα που θα κατηγορησεις και για δολοφονια οσους δεν τρωνε το παραμυθι αμασητο..λες και με τα αλλα μικροβια και τις γριπες δεν υπηρχαν “δολοφονιες” τοσα ετη..

        1. Αδερφέ, φαίνεται ότι το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σημείο σου κ η αντίληψη του χιούμορ του άλλου, μάλλον το πιο αδυνατο.ριξε λίγο νερο στο πρόσωπο σου, φτιάξε κανένα καφέ κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ, δημιούργησε ζεν ατμόσφαιρα κ καταβαλλε 3-4 προσπάθειες να ξαναδιαβάσεις τι έγραψε αυτός που σχολιασες κ πώς το εννοούσε.

  7. ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  8. Ελλύσαξαν τά κατηραμένα δίποδα αναθέματα κυβερνητικών καί αντιπολιτευτικών τής σφηκοφωλιάς τού σατανοκαρκινοβουλίου νά αχρηστεύσουν εξ ολοκλήρου τόν λαόν, από μικρού έως μεγάλου καί ασφαλώς τό ελληνικό στράτευμα, ώστε μετατρέποντάς τους εις άβουλα robots νά τούς χρησιμοποιούν κατά τό δοκούν (βεβαίως ενάντια τού λαού καί διαιωνίζοντας αυτούς πρός ….. φιλιππινέζικη υπηρεσία τών λαθροκανίβαλων) ήτοι παντελώς άχρηστους πρός υπεράσπιση τής Πατρίδος.

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.Κούλη κ’ Σια, στον πάτο σας όλα τα εμβόλια

Comments are closed.