Ένταση στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομικών και αναρχοάπλυτων

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ένταση επικρατεί εδώ και κάποια ώρα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων καθώς η αστυνομία δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες τα ΜΑΤ εκδίωξαν τους διαδηλωτές από το σημείο κυνηγώντας τους μέχρι την πλατεία Εξαρχείων.

Αρκετοί εκ των διαδηλωτών βρήκαν καταφύγιο σε εισόδους πολυκατοικιών όπου και παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή.
Η αστυνομία προχώρησε στη βίαιη προσαγωγή ενός άνδρα από την πλατεία Εξαρχείων.
Συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας
Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια. Η θλιβερή επέτειος του μαθητή, η οποία ήταν χθες, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, προκάλεσε ανησυχία στους αστυνομικούς κύκλους και γι’ αυτόν το λόγο ισχυρή αστυνομική παρουσία κατέκλυσε την περιοχή των Εξαρχείων, περιμετρικά από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Ωστόσο, πολύ μεγάλα είναι τα νούμερα όσον αφορά τους αριθμούς προσαχθέντων και συλληφθέντων από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα με φόντο τη δωδέκατη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΓΑΔΑ.

Όμως και σήμερα, Δευτέρα, κόσμος σπεύδει στο σημείο της δολοφονίας του μικρού μαθητή στα Εξάρχεια ώστε να αφήσει ένα λουλούδι ή μια ζωγραφιά για να τιμήσει τη μνήμη του.

Στο σημείο και σήμερα, υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία καθώς έχει ανακοινωθεί κάλεσμα συλλογικοτήτων για το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: