Ένα τραπεζικό λάθος τους έκανε…πλούσιους

Κοινοποίηση:
rich-people-748x421

Ένα ζευγάρι από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ, όταν πήγε για ένα τυπικό έλεγχο στον τραπεζικό του λογαριασμό εντόπισε το ποσό των 120.000 δολαρίων. Το εν λόγω, ποσό βρέθηκε εξαιτίας τραπεζικού λάθους στην κατοχή του ζευγαριού.

Ο Ρόμπερτ και η Τίφανι Γουίλιαμς, μόλις αντιλήφθηκαν το υπέρογκο ποσό στον λογαριασμό τους, δεν έχασαν χρόνο και ξεκίνησαν να ξοδεύουν τα χρήματα.

Ωστόσο, το αντρόγυνο έδωσε 15.000 δολάρια σε φίλους και ύστερα αγόρασε ένα SUV Chevrolet Traverse, ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα τροχόσπιτο.

Το ποσό άνηκε σε μια επενδυτική εταιρεία.

Όπως μεταδίδει το BBC, το λάθος διαπιστώθηκε τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 20 Ιουνίου αλλά στο μεσοδιάστημα, οι Γουίλιμας πρόλαβαν να ξοδέψουν 107.000 δολάρια, χωρίς να ενημερώσουν απολύτως κανέναν.

Το ζευγάρι μετέβη στο δικαστήριο για την υπόθεση όπου και σύμφωνα με το CBS, δήλωσαν στους αρμόδιους ότι γνώριζαν πως τα χρήματα είχαν κατατεθεί λάθος αλλά εκείνοι δεν έκαναν πίσω στο να τα ξοδέψουν.

Ο Ρόμπερτ και η Τίφανι Γουίλιαμς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή από την υπερανάληψη που ξεπερνά τα 100.000 δολάρια, καθώς τα χρήματα αυτά δεν τους ανήκαν. Πριν το τραπεζικό λάθος άλλωστε, είχαν μόλις 1.000 δολάρια στον λογαριασμό τους. Αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: