Ένα ζευγάρι είναι περιτριγυρισμένο από μηχανόβιους. Δείτε όμως τι θα κάνει ο άντρας στα δεξιά

Κοινοποίηση:
17120

Εσείς τι θα κάνατε αν πηγαίνατε για ταινία στον κινηματογράφο, μπαίνατε σε ένα αμφιθέατρο γεμάτο από σκληρούς μοτοσικλετιστές όπου υπήρχαν μόλις δυο κενές θέσεις στο κέντρο και έπρεπε να καθίσετε αναγκαστικά ανάμεσα στους μεγαλόσωμους άνδρες; Θα καθόσασταν ή θα τρέχατε να φύγετε από την αίθουσα ζητώντας πίσω τα λεφτά σας;

Αυτό ακριβώς προσπαθούν να καταλάβουν και οι άνθρωποι που έστησαν το παρακάτω βίντεο, στα πλαίσια διαφήμισης γνωστής μπύρας. Πήραν 148 μοτοσικλετιστές και τους έβαλαν στο Kinepolis Cinema στις Βρυξέλλες, ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο κινηματογράφο.

Καθώς τα ανυποψίαστα ζευγαράκια έμπαιναν μέσα και έψαχναν να βρουν θέσεις για να καθίσουν, σοκαρισμένα ανακάλυπταν πως το μέρος ήταν γεμάτο με όχι και τόσο ευγενικές φυσιογνωμίες.

Πως πιστεύετε ότι θα αντιδράσουν; Κάποια ζευγάρια είναι πολύ τρομαγμένα για να μείνουν, ενώ άλλα με γενναίους ελιγμούς ανοίγουν το δρόμο για να φτάσουν στις δυο μοναδικές κενές θέσεις που υπάρχουν. Αυτό όμως που πρόκειται να συμβεί μόλις καθίσουν θα σας αφήσει άφωνους!
Αυτό που θα παρακολουθήσετε είναι ένα μεγάλο μάθημα για το πόσο λάθος είναι να κρίνουμε κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση. Και όταν μάθεις να ζεις με αυτόν τον κανόνα τότε πολύ όμορφα και απροσδόκητα πράγματα μπορούν να συμβούν!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το εκπληκτικό αυτό βίντεο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. με όλους αυτούς τους μπυροκοιλιάδες με τα ραντάκια

Comments are closed.