Ένας ακόμα μεγιστάνας έγινε ανάδοχος τεσσάρων “μωρών” από την Ουκρανία

Κοινοποίηση:
babies

Σε μια κίνηση υψηλής συμβολικής αξίας ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου άνοιξε το σπίτι του (και τις ξαπλώστρες της πισίνας του) σε 4 ορφανά από την Ουκρανία που μέσα στη δίνη του πολέμου έχασαν εν μία νυκτί τους ζαχαρομπαμπάδες (sugardaddies) τους.

Ο ίδιος δηλώνει:

Στην αρχή σκέφτηκα να φιλοξενήσω μόνο ένα αλλά όταν είδα (ανάμεσα σε δεκάδες) αυτά τα τέσσερα μου…τράκια στάθηκε αδύνατο να ξεχωρίσω κάποιο ανάμεσά τους και δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω τα υπόλοιπα να καταλήξουν σε κανένα άλλο γέρο…

Μην ξεχνάμε ότι τα πλάσματα αυτά είναι μερικά από τα πιο ευάλωτα του κόσμου κι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμπορίας, εκμετάλλευσης κι άλλων μορφών κακομεταχείρισης.

Τα χαμόγελα στα προσωπάκια αυτών των μωρών αξίζουν όλες τις θυσίες που κάνω καθώς μου χαρίζουν στιγμές άφατης αγαλλίασης… τόσο που σκέφτομαι να παραγγείλω κι άλλα πέντε.

Ευτυχώς που άνοιξε η αγορά της Ουκρανίας επειδή από τότε που ‘κλεισε η φάμπρικα του Τζέφρι Επστάιν νιώθω την έλλειψη.

Ούτως ή άλλως η περιουσία μου πάει καλά καθώς όσο γίνεται κάποιος σαματάς (Covid, πόλεμοι, λιμοί κλπ) και η παγκόσμια οικονομία κατεβαίνει τόσο εμείς οι φιλάνθρωποι ανθρωπιστές γινόμαστε πλουσιότεροι.

Είναι προφανές ότι ο Θεός λέγεται Μαμωνάς κι αγαπάει τον ψεύτη αλλά αγαπάει και τον κλέφτη.

Πηγή: fantastikanea.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Α ρε παπαρες μυαλό δεν βάζετε μας τεστάρει το Μακελειό να δει ποσούς και τι σόι ψηφοφόρων θα είμαστε:Λιγούρηδες ξεδοντιασμένοι
    πορνόγεροι τα σάλια σας τρέξανε και παίξατε ξυστό στην οθόνη σας μερικοί-μερικοί νομίζοντας ότι θα βγάλετε τα τετραγωνικά……. ου!ου!!!

  2. έπαιρνε ; Αξύριστες εmeτούδες, αυτές με το ταγάρι και το αμπέχονο, που χόρευαν στο Σύνταγμα επί τσίμπλα και καρανίκα ; Μπουτούδες θα ψωνίσει ή πιπίνια ; Τις αριστερές σαβούρες για μουστακαλήδες πάκι ή μιας χρήσης μοντέλα ; Όλες τελικά έχουν την τιμή τους, η πλειονότητα την έχει εκεί χαμηλά και προς τα πίσω.

  3. αντί για μπουρδέλο που είμαστε να λέμε κάτι…άααααλλλλοο πάλι;
    Ανήκουμε ως επαρχία στους οίκους ανοχής της ευρώπης κύριε. Είμαστε οι πουτάνες τους. Ποιός αμφιβάλει;

  4. χαχαχα ειδατε που πηγε η ισοτητα οταν αρχισαν να πεφτουν τα κουφετα; οι γυναικες και οι πλουσιοι εγκαταλειπουν τη χωρα και οι φτωχοι αντρες με οπλο στο χερι να τρωνε σφαιρες και πυραυλους. και απο την αλλη πλευρα τα ιδια. οι φτωχοι αντρες ρωσσοι πολεμουν.

  5. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ότι αναλόγως βλέπουν οι συλλογικότητες τους ξαναμένους μωαμεθανούς “πρόσφυγες”

  6. Πάντως δεν είναι σωστό να ταυτίζουμε τον Ουκρανικό λαό με τον εβραιοναζί πρωθυπουργό του ή με κάποιες πρόθυμες μοντέλες! Θα σας άρεσε να μας ταυτίζανε με τον Κούλη και την Τζούλια;;;

  7. Συνελληνες παρακαλω για το….φιλανθρωπικο σας εργο! Γ…..ε γιατι χανομαστε! Ξεκ…….ε και σεις ενα Ουκρανεζακι! Μπορειτε να βοηθησετε?

  8. Εν το μεταξη στην φωτο ολες δειχνουν να ρουφανε την κοιλια προς τα μεσα αχαχααχαχαχαχαχαχα

  9. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ….ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ….ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ….ΒΑΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ…ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ

Comments are closed.