Έμεινε στα λόγια η… ιστορική επισκέψη του Κούλη στη Χειμάρρα – Αναβλήθηκε η επίσκεψη

Κοινοποίηση:
mitsotakis-4-910x521

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει σήμερα στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων στα Τίρανα, καθώς είναι η πρώτη φορά, που ανάλογη Σύνοδος φιλοξενείται σε χώρα υποψήφια προς ένταξη στην Ένωση.

Μετά το πέρας της Συνόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει διμερείς συναντήσεις με την αλβανική ηγεσία και εν προκειμένω με τον ομόλογό του, Έντι Ράμα, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Μπαϊράμ Μπεγκάι και την πρόεδρο της Βουλής, Λιντίτα Νικόλα. Το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε και επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Χειμάρρα, Λειβαδιά αι Δερβιτσάνη προκειμένου να βρεθεί κοντά στις ελληνικές μειονότητες.

Τελικά, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, αυτή η επίσκεψη δεν θα γίνει!  Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού «επειδή λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρε μαγκες,μεχρι και ο Ραμα μας φτυνει.Πού ειστε ρε Μακεδονομαχοι,εθνοπατριωτες,Κουλιστας και σιχαμα α σιχαμα να καταπιειτε το ρεζιλικι και τη καζουρα;Ρε ο Ραμα,με τα το τρολαρισμα του Ζαεφ!!!Πώς ρε καρμιρη θα ψηφισεις Κουλη οταν σε κοροιδευουν και οι στυμενες λεμονοκουπες;[ο καιρος στη ΝΔ Αλβανια,οντως ηταν της πλακας]

  2. Εφιαλτης προδοτης των ελληνων της Β. Ηπειρου της Μακεδονιας και της Ελλαδος μας.
    Στα εξη μετρα τον πισωγλεντη δεν τον θελει κανεις το τουρκοσπορο αμερικανακι. Στα τσακιδια το καθικι του κερατα οι μερες του ερχονται θα τον εξαερωσουμε.
    ρεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσσσστττττ.

  3. Εν τω μεταξύ αν δείτε τον σημερινό καιρό στην Χειμάρρα έχει συνεφιά με ήλιο, παπάτζες της Κούλας για δήθεν κακοκαιρία.

    1. Εσυ πανε πλύνε τα λερομενα βρακια σου και μην μιλάς , μέχρι εδώ μυρίζει η μπιχλα σου.

Comments are closed.