Έμεινε άφωνος ο Ν.Ευαγγελάτος μετά την απάντηση μαθητή για το εμβόλιο (BINTEO)

Κοινοποίηση:
eyaggelatos-1280x720

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την απάντηση από τον μαθητή που επέστρεψε από την Ίο και βρισκόταν σε παρέα που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Άγγελος γύρισε από τις διακοπές του στο νησί και παραμένει σε προληπτική καραντίνα καθώς πέντε άτομα από την παρέα του διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό και δεν δεν επέστρεψαν από την Ίο. Ο νεαρός μαθητής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησαν οι 5 φίλοι του από τους 20 που ταξίδεψαν συνολικά.

Ο νεαρός μαθητής υποστήριξε ότι οι καταστηματάρχες τηρούσαν τα μέτρα και τους ενημέρωναν ότι πρέπει να φοράνε μάσκες, όμως όπως τόνισε στο νησί γινόταν «ο κακός χαμός» όπως άλλωστε σε όλα τα νησιά αυτή την περίοδο.

Στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το αν θα κάνει το εμβόλιο, ο μαθητής τον άφησε με το στόμα ανοιχτό «Δεν θα το κάνω. Αν με πιέσουν και τελικά δεν θα μπορώ να δουλέψω ή να βγαίνω με τους φίλους μου, αναγκαστικά θα το κάνω, όπως όλος ο κόσμος. Η κυβέρνηση μας έχει κάνει να φοβόμαστε το εμβόλιο ενώ δεν θα έπρεπε, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ο κόσμος φοβάται. Υπάρχει κίνδυνος, πολλοί έχουν πάθει προβλήματα, θρομβώσεις, κάποιοι έχουν πεθάνει, δεν ξέρω αν θα είμαι στο μικρό ποσοστό που θα πάθει κάτι. Δεν είναι τα ρισκάρεις αυτά» δήλωσε και πρόσθεσε ότι φοβάται περισσότερο να κάνει το εμβόλιο παρά να νοσήσει από τον ιό…

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αγγελε κολησες το τιποτα πως ειναι δυνατον να κολαει ενας ιος (αν υπαρχει ) μονο εκει που κανουν παρτυ οι νεοι η στην εκκλησια η στην ταβερνα στο γηπεδο κλπ και δεν κολαει εκει που μαζευονται 20 20 ισως και παραπανω σε σπιτια ολοι αυτοι οι αλλοδαποι που κυκλοφορουν ανενοχλητοι παντου και δεν τους πειραζει κανενας προσπαθω μηνες να μου το εξηγησει καποιος αυτο αλλα απο πουθενα δεν παιρνω απαντηση. η μονη πανδημια ειναι τα καναλια και οι δηθεν ειδικοι που ειναι ασχετοι . για αυτο ψηφισανε και τον νομο για το ακαταδιωκτο γιατι τοσο καιρο μας γεμιζαν παπαριες με την ασχετοσυνη τους η με την εντεταλμενη αποστολη ανωθεν

  2. Το του βαζεις και φωτογραφια του φουστη και πηγα να βγαλω το πρωινο..φευυυ

  3. Μεγάλη κουβέντα είπε ο πιτσιρικάς Αν σε εμένα τύχει το κακό, τότε για ποια στατιστικά μιλάμε; Ένας στον ένα είναι για αυτόν και την οικογένειά του Δηλ, αυτόματα γίνεται 100% θανατηφόρο γι αυτούς

  4. Αύξηση κρουσμάτων και τρίχες κατσαρές……….
    Απλά οι πιτσιρικάδες τους δουλεύουν. Πριν με τα σελφτεστ για σχολείο εργασία κ.λ.π. ή δεν τα έκαναν (πολοί έχουμε γεμίσει τα ντουλάπια) ή και θετικά να ήταν έγραφαν αρνητικά να μην τους τα πρήζει το σύστημα.
    Τώρα με τα ραπιντ και μοριακά δεν μπορούν να μην τα κάνουν ή να κρύψουν το αποτέλεσμα και έτσι τεχνητά ανέβασαν τα νούμερα το ξέρουν και μας δουλεύουν για τα εμβόλια.

  5. Αυτος ο Ευαγγελατος ειναι το απολυτο σιχαμα. Σκουπιδι ψευτης ενα αρωστημενο κατουρο ρινοκερου. Θελει πολυ ξυλο. Σημερα το μεσημερι ειπε πως οποιος δεν εχει κανει εμβολιο θα κολλησει σιγουρα τη μεταλλαξη Δ. Και μιλησε για ολους. Ο απολυτος τρομος για οσους τον πιστευουν. Παιδια θελει τρελο ξυλο ο τυπος.

  6. Στη Μεγάλη Βρετανία από τους 92.029 που βρέθηκαν με μετάλλαξη Δ οι 27.192 ήταν εμβολιασμένοι και οι 52.822 ανεμβολίαστοι. Από τους ανωτέρω πέθαναν 117, εκ των οποίων 70 εμβολιασμένοι (0,257%) και 44 ανεμβολίαστοι (0,083%). Δηλαδή οι εμβολιασμένοι που κολλάνε Δ έχουν τριπλάσιο κίνδυνο θανάτου. Πηγή: Public Health England, Technical briefing 17, 25 June 2021.

  7. Εγώ θέλω να μου πει κάποιος ποια εποχή έκαναν εμβόλια με 40 βαθμούς θερμοκρασία.Παντα τα εμβόλια γινόντουσαν μετά το Σεπτέμβριο.Ειναι ολοφάνερο ότι δεν είναι εμβόλια αυτά.

  8. Με 40 βαθμούς κελσίου μιλάνε για κρούσματα! Δηλαδή ένας που έχει πυρετό τον βάζουν κρούσμα. Και θέλουν να τον μπολιάσουν. Και για αυτούς με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν δίνουν μία. Οι φιλάνθρωποι αλά καρτ. Λυσσάξατε που δεν μας πείθουν οι ευαγγελάτοι και οι πρωτοσάλτε αλλά όσο μας εκβιάζετε, τόσο θα αρνιόμαστε το μπόλι. Και θα πάθετε τέτοιο σοκ στις εκλογές, μεγαλύτερο και από τον γιωργάκη-λεφτά υπάρχουν.

  9. Άγγελε, συγχαρητήρια στον πατέρα σου και στην μητέρα σου. Είσαι μεγάλος παίχτης! Συνέχισε έτσι, στο φωτεινό μονοπάτι της ελεύθερης βούλησης.

  10. Ο στόχος τους ήταν να διχάσουν τον κόσμο και το πέτυχαν. Όλη η ΝΔ πρέπει να δικαστεί σε στρατιωτικό δικαστήριο.

  11. Εικάζω πως εν ευθέτω χρονώ θα τεθεί το διλημμα,εμβολιασμός η σύνταξη.
    Τότε για πολλούς και για εμενα η φυγή στα βουνά είναι δεδομένη.

  12. Μαθήματα λογικής και μαθήματα εξευτελισμού του συστήματος, από ένα ΜΑΘΗΤΗ σε ένα από τα μεγαλύτερα παπαγαλάκια στα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!!! Γιατί όταν περιμένουμε από τους μεγαλύτερους που πάνε σαν τα πρόβατα επί σφαγής, τα βλέπουμε τα αποτελέσματα, μας στήνουν στο τοίχο και μας τα πρήζουν και μας απειλούν από παντού. Ούτε για 150€ το συζητάει όταν πρόκειται για την ζωή του, εύγε και πάλι εύγε μικρέ!!!

  13. Δηλαδή αν κάνεις κάτι αναγκαστικά τότε αυτό το κάτι είναι αποδεκτό; Μην παραδίδετε την βούληση σας σ’αυτούς που ξεχειλίζουν πονηριά από παντού.

  14. Τι πλάκα έχει, να προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να προπαγανδίσουν για τα εμβόλια και στο τέλος να μην βρίσκουν άνθρωπο που να τους πιστεύει.
    Τζάμπα τα εκατομμύρια Ευαγγελάτο που άρπαξες εσύ και τα κανάλια από τα χρήματα των φορολογουμένων με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
    Μόλις τελειώσουν όλα αυτά θα κλάψεις σκουπίδι.

  15. Απλά τα πράγματα 20χρονος και να κολήσει άντε να κάνει κανένα πονόλαιμο στη χειρότερη άντε κανένα πυρετό 37.
    Για πιο λόγο να ρισκάρει να κάνει το εμβόλιο και να του κάτσει η στραβή;;;;;;

Comments are closed.