Έλον Μασκ: Απαράδεκτο να τρώμε κρύα πίτσα στο διάστημα – Άλλη φορά θα έχει μικροκυμάτων και wifi

Κοινοποίηση:
nasa

Ο μεγιστάνας Έλον Μασκ υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα υπάρχει ζεστό φαγητό και δωρεάν wifi στο διαστημόπλοιο Crew Dragon.
Ο επικεφαλής της διαστημικής εταιρείας SpaceX και της Tesla Ελον Μασκ αστειεύτηκε μιλώντας με τους επιβαίνοντες στο διαστημόπλοιο Crew Dragon για το μενού της αποστολής Inspiration4, της πρώτης στην ιστορία με πλήρωμα μόνο πολίτες.
“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρώμε κρύα πίτσα στο διάστημα. Είναι απαράδεκτο!” έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter, μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει το μενού που οι διαστημικοί τουρίστες μπορούν να απολαύσουν στο διαστημόπλοιο Crew Dragon.
Εκτός από την πίτσα, μεταξύ των άλλων φαγητών και ποτών που μπορούν να απολαύσουν οι αστροναύτες είναι: μακαρόνια με κιμά, σαλάμι, μπέικον, ομελέτες, σάντουιτς και ποτά όπως τσάι και καφέ.

Εμφανώς, όμως, ανικανοποίητος από το μενού, ο μεγιστάνας ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε κάποιες βελτιώσεις με στόχο την άνεση των επιβατών.

“Συγγνώμη που η πίτσα ήταν κρύα! Την επόμενη φορά, το διαστημόπλοιο Dragon θα έχει φούρνο μικροκυμάτων και δωρεάν wifi” έγραψε ο Έλον Μασκ, μαζί με ένα χαμογελαστό emoticon.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστορική διαστημική αποστολή Inspiration4 είναι η πρώτη με αμιγώς πολιτικό προσωπικό, χωρίς την παρουσία αστροναύτη μεταξύ του πληρώματος.
Εκτοξεύτηκε την Τετάρτη από το διαστημικό κέντρο Kennedy Space Center στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πάνω στον πύραυλο Falcon 9 και έχει για πλήρωμα δύο άντρες και δύο γυναίκες.
Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πολυεκατομμυριούχος Τζάρεντ Αϊζάκμαν, 38 ετών.

Στο πλήρωμα είναι και η Χέιλι Άρσενο, 29 ετών, η οποία επέζησε από καρκίνο και σήμερα είναι βοηθός ιατρού. Θα είναι η νεαρότερη Αμερικανίδα που ταξιδεύει στο Διάστημα.
Στο Διάστημα ταξιδεύουν και ο Κρις Σεμπρόσκι, 42 ετών, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, εργάζεται σήμερα στον τομέα της αεροναυπηγικής, ενώ η 51χρονη Σάιαν Πρόκτορ, γεωεπιστήμονας.
Οι τέσσερις διαστημικοί τουρίστες θα ταξιδεύουν γύρω από τη Γη για περίπου τρεις μέρες, προτού επιστρέψουν και πάλι στον πλανήτη μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: