Έλληνας αστυνομικός κάνει καμπάνια στο youtube κατά των εμβολίων [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Το παρόν βίντεο εκφράζει τα λεγόμενα/τη σκέψη του ομιλούντος και δεν αποτελεί επίσημη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυφύλακας Βραχνής Γεώργιος (Τηλέμαχος)

…………….

Άξιος! Αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία (και ο στρατός) που θέλουμε σαν Έλληνες πολίτες!

Είναι βαριά η ευθύνη που πρέπει να αναλάβετε για να μας προστατέψετε, αλλά πρέπει να την αναλάβετε μαζί, αστυνομία και στρατός!
Δυστυχώς στο τιμόνι της χώρας υπάρχουν προδότες επί σειρά ετών… οφείλεται να δράσετε άμεσα και με λεπτότητα ώστε να μη συμβούν τα χειρότερα! Να δράσετε ενάντια σε κάθε εντολή και σε κάθε πρόσωπο το οποίο γκρεμοτσακίζει τη χώρα και διχάζει τους Έλληνες! Να δράσετε ενάντια σε κάθε εχθρό της Ελλάδας και των Ελλήνων, ακόμη και αν αυτός είναι ανώτερός σας… ακόμη και αν είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας ή και ο πρόεδρος της δημοκρατίας!

Αυτός είναι και ο πραγματικός, ο βαρύς όρκος που έχουν πάρει όλοι οι ένστολοι! Η υπεράσπιση της Ελλάδας και των Ελλήνων από ΚΑΘΕ εχθρό της χώρας! Η αποστολή σας είναι βαρύτατη και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς ώστε να μην έχουμε τα αίσχη της ‘επταετίας’…

Αν όμως θέλετε να τιμήσετε τους όρκους σας στους Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να δράσετε! Αν έχετε ως γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων, θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη δημοκρατία μας από τους προδότες που σας δίνουν εντολές – η ύψιστη προσφορά που θα μπορούσατε να κάνετε για τη χώρα μας!

…και πάλι Άξιος!

Ο ανθρωπος ειναι με το προσωπο και το ονοματεπωνυμο του…Εμαθα οτι εδωσε 20.000 ευρω απο την τσεπη του για να φτιαξει ενα περιπολικο της αστυνομιας. Τετοιοι ανδρες μας προκαλουν μονο τον σεβασμο και τιμουν το σωμα της αστυνομιας οταν καποιοι αλλοι το ξεφτιλιζουν. Ενας αξιος ανδρας που πρεπει να κανει την αστυνομια να νιωθει περιφανη που τον εχει στο σωμα της. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Πηγή: ksipnistere.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: