Έλεος! Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι: Το ελληνικό ΥΠΕΞ καταδίκασε το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στα χθεσινά επεισόδια

Κοινοποίηση:
1

Ενώ η Τουρκία προκαλεί, η Αθήνα βγάζει ανακοίνωση, όπου καταδικάζει το κάψιμο της τουρκικής σημαίας!


Ανακοίνωση στα ελληνικά και τα αγγλικά εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή την ενέργεια διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής να κάψουν την τουρκική σημαία.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου οιασδήποτε χώρας, εν προκειμένω της Τουρκίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Tα τουρκικά ΜΜΕ ”πάτησαν” στην ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ

Tα τουρκικά ΜΜΕ όπως ήταν λογικό ”πάτησαν” στην ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ και πανηγυρίζουν!

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

”Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε το κάψιμο της Τουρκικής σημαίας από ακροδεξιούς στη Θεσσαλονίκη”.

Αυτή την εικόνα περνάμε πως τα έξω δυστυχώς, με την Αθήνα να κάνει τους Τούρκους να πανηγυρίζουν, καθώς η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ είναι εκτός τόπου και χρόνου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είδα να εχουν την ιδια πρεμούρα οταν καποια σκυλια καίνε την Ελληνικη σημαια. Αντιθέτως λενε πως εχουν το δικαιωμα να το κανουν. (Βαρβιτσιώτη)

  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ????? ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΣΥΜΒΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !!!!!!!!!

  3. Το “εν προκειμένω της Τουρκίας” θα μπορούσε να λείπει. Αν δεν αρκούσε στην ε.ε., ξύδι. Επίσης, δεν φαίνεται να καταλαβαίνουμε ότι μάς παρακολουθούν και χρησιμοποιούν και την παραμικρή μαλακία που ξεστομίζουν οι “ελληνικοί” λαγοί (π.χ. ντόρα, ροζάκης κ.λπ.). Ακόμη και η ορολογία (πολλές φορές αυτούσια) και
    Α που χρησιμοποιούν οι σκατότουρκοι προέρχεται συχνά από τις ηλίθιες δηλώσεις των προδοτών. Αν το καταλαβαίναμε, μάλλον θα σταματούσαμε να τους προμηθεύουμε όπλα να μάς πολεμούν…

Comments are closed.