Έλεν ντε Τζενέρις: Βροχή νέων καταγγελιών – Τα «βασανιστήρια», οι απολύσεις και οι… λίστες!

Κοινοποίηση:
1-1-3

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για την Έλεν Ντε Τζένερις τόσο για τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες όσο και στο σπίτι της.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι δυσάρεστες αναφορές για την εικόνα της έρχονται από εργαζόμενο στο σπίτι της, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μαζί με όσα έχουν έρθει στο φως συνηγορούν στο ότι είναι τύραννος.

Ο πρώην εργαζόμενος στο σπίτι της μιλά για ατμόσφαιρα στρατοπέδου, λέει ότι δεν της ήταν δυσάρεστο, μάλλον “απολάμβανε” να κάνει απολύσεις ενώ βασάνιζε τους συνεργάτες της για το όποιο μικρό λάθος.

Ο εφιάλτης μπορούσε να ξεκινήσει από το τίποτα ενδεχόμενα κι από ένα σερβίρισμα φαγητού σε διαφορετικό πιάτο από αυτό που ήθελε μέχρι στην τοποθέτηση του αλατιού σε λάθος σημείο ή σε ένα αφρόγαλo που δεν την ικανοποιούσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Ντε Τζένερις έβαζε ακόμη και παγίδες προκειμένου να εντοπίζει τυχόν λάθη. Άφηνε σπίρτα πίσω από ντουλάπια ή έκρυβε μαξιλάρια ώστε να βλέπει στη συνέχεια αν θα τα έβρισκε η καθαρίστρια.

Το ρεκόρ της ήταν έως και 8 κρυμμένα αντικείμενα με το προσωπικό να κάνει αγώνα ώστε να τα βρει, πριν η Ντε Τζένερις επιστρέψει και δει ότι δεν τα είχαν βρει κάτι που θα οδηγούσε στην βέβαιη απόλυση τους.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι που είχαν κατορθώσει να παραμείνουν στην εργασία τους για μεγάλο διάστημα ήταν ελάχιστοι με το αρνητικό ρεκόρ να “κατακτά” οικονόμος που απολύθηκε μετά από μόλις δύο ώρες.

“Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου” λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος της.

Τα καψώνια ξεκινούσαν από το πρωί με την κωμικό να κάνει λίστα με όσα δεν της άρεσαν το προηγούμενο 24ωρο ζητώντας σε έντονο τόνο να μην επαναληφθούν.

Μέχρι στιγμής η Ντε Τζένερις δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες, καθώς για τις προηγούμενες έχει ζητήσει συγγνώμη δηλώνοντας άγνοια για αρκετά από όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες της βραβευμένες με Emmy εκπομπής της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι Ομπαμα,οι Κλίντον,αυτή η χαμούρα και πολλοί πολλοί άλλοι,πολιτικοί και ηθοποιοί είναι σε κύκλωμα παιδεραστίας που πήγαιναν στη βίλα του παιδεραστή Επστάιν.Τους έχει δεμένους ο Τραμπ και αν επανεκλεγεί θα τους χώσει μέσα.Κυκλοφορούν και φωτό,αν δεν είναι fake,που έχει στο πόδι βραχιολάκι.

  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΛΕΣΒΩ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΛΑΚΟΟΥΝΕΣ !!!!

    1. Καλά θυμάσαι… Μια Διαβολικια είναι, δες και τα μάτια της…

  3. Φαίνεται από την φάτσα της για Αρρωστη ανωμαλαρα λεσβια με βίτσια! Ψεύτικη τελείως και στο σόου που έκανε!

Comments are closed.