Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»

Κοινοποίηση:
Paparizoy

Η Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξη διηγήθηκε πολύ προσωπικές στιγμές από τη ζωή της όσον αφορά στην κατάθλιψη αλλά και στη σεξουαλικότητα των ανθρώπων.

Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου είπε:

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Και στην τελική είσαι απλά Ηλίθια εκ γενετής και όχι άφυλη…..

  2. Δεν γεννιουνται αφυλα[αν ξερεις τί σημαινει]Απλα μεχρι καποια ηλικια δεν τους απασχολει τίεχουν στο βρακι τους.Μην βγαινετε ολοι οι ασχετοι να προμοταρετε για να φανειτε ιν.Α!τελικα το νεο σιριαλ του Καπουτζιδη ειναι φεσι.Δυστυχως,ο κουρασμενος πλεον σεναριογραφος το μονο μελημα που ειχε[στην πρωτη σκηνη κιολας]να μας δειξει,ασθμαινων,οτι ανηκει στους περηφανους πολυχρωμους.

  3. Λες να είναι τραβελος η Έλενα; Ευτυχώς που δεν μου έχει κάτσει!

  4. Αφυλα γεννιουνται ??? Τελικα πρεπει νασ σε δει ψυχιατρος κοριτσακι μου !!!! Εχεις προβλημα μεγαλο !!!!

  5. Αυτά λένε και σιγά σιγά περνάν μυνήματα… Στο τέλος έρχονται οι Τρανσ.. και λένε παραμύθια στα παιδιά. Κόψτε τα όσο είναι καιρός αλλιώς μην παραπονιέστε!

  6. Αν έχεις ακόμα έστω και ελάχιστες αμφιβολίες εγώ θα θυσιαστώ για να τις απομακρύνω! Ειδικά αν θέλεις να δοκιμάσεις την πίσω πόρτα για να δεις τι θα σου προκαλέσει!

  7. Δεν περίμενα τέτοιες μ@λ@κίες από την Ελενάρα. Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά λόγω μή μητρότητας, ξερνάει αυτές τις αρλούμπες.

  8. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΘΕΙ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ…..ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ….
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ “ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΑΡΚΑ” ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.
    Α ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……

  9. Μια χαρά τα λέει η κοπέλα όταν γεννόματε δεν ορίζουμε την σεξεουαλικότητά μας ούτε το φύλο δεν το ξέρουμε δεν μας ενδιαφέρει σαν μωράm ήμαρτον μη βγάλουμε και την Παπαρίζου ομοφυλόφυλη αν είναι δυνατόν !!!!

    1. Πακιστανε μάθε πρώτα να μιλάς και να γράφεις Ελληνικά και μετά την υπερασπιζεσαι. Αλήθεια αυτήν την εβδομάδα στο κοινόβιο που μένετε καμία εικοσαριά, ποιος κάνει την γυναίκα;

  10. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΑΣΒΕΡΚΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΛΕΝΗ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΒΛΑΧΟΣΟΥΗΔΕΖΑ?

  11. η τσιχλοφουσκα φταιει στον εγκεφαλο που εχεις . ρε αι στον διαολο

  12. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΞΑΦΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΦΥΛΑ Η ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΕ…
    ΜΥΓΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ??
    ΚΑΛΕ ΑΠΟΤΟΜΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ!!
    ΠΩΠΩ ΞΕΦΤΙΛΑ !! ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ?? ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ???
    ΠΩΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ!!!

  13. Καλά οι άλλοι πες ότι έχουν οικονομικό θέμα και τα αρπάζουν από το ουράνιο τόξο για να τους διαφημίζουν η παπαρίδα τι θέμα έχει .

  14. Όταν ήθελες να το παίξεις καλό κορίτσι, μια χαρά διαφήμιζες την σχέση σου με τον πρώην αρραβωνιαστικο σου και συνθέτη σου που όταν φτιάχτηκες εις βάρος του,τον παράτησες στα κρύα του λουτρού. Μετά άρχισες να τραγουδάς αφιλοκερδώς μάλιστα στα πρώτα pride στην Ελλάδα πριν ακόμα εξελιχθούν σε παρελάσεις. Τότε ο κόσμος κατάλαβε ότι είσαι κι εσύ μια ανοργασμικη λεσβια. Όταν όμως ξεκινάτε τις φτιαχτες από το σύστημα καριέρες σας, όλες σας το παίζετε μονογαμικες και έχοντας και καλά μία όμορφη σχέση με άτομο του άλλου φύλου. Τόσο περηφάνια, έχετε στην πραγματικότητα.
    Ουστ κι εσύ μωρή Παπαριδου… Ε, Παπαριδου !

  15. Εσυ δεν ξερεις ουτε που γεννηθηκες ρε εκτρωμα και θα μας πεις για τους αλλους

  16. Η αλήθεια είναι ότι όλοι γεννιούνται άφιλοι και μεγαλώνοντας κάνουν φίλους και παρέες. Κανένας δε γεννιέται έχοντας φίλους.

  17. “έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση” λέει το ζώον!!! το αγράμματο ταγάρι, η καθαρίστρια από τη Σουηδία! τι αρρώστια είναι αυτή; πως θεραπεύεται; τι είπε η “ειδικός”; έχουν δώσει οι νεοταξίτες σε όλα τα στουρνάρια του “σταρ σύστεμ” του πλανήτη να διαδίδουν τις παπάτζες τους και αυτά τα βόδια ψεκάζουν όλο τον κόσμο με την ηλιθιότητα τους

  18. Άμεσα βλέπουν το φύλο του βρέφους που γεννιέται.

  19. Άρχισε και η Παπαρίζου προπαγάνδα?!
    Το φύλο του παιδιού φαίνεται στον υπέρηχο πριν καν γεννηθεί, δεν ξέρω κανέναν γιατρό που να είδε άφυλο έμβρυο, άρα τα γεννητικά όργανα ορίζουν το φύλο κορίτσι ή αγόρι, τα υπόλοιπα είναι νεοταξίτικες θεωρίες για να έχουνε να λένε όσοι τα υποστηρίζουν

  20. σταματα την.κοκα κ ψαξε να βρεις καμια βαρβατη ληψω να ξεχαρμανιασεις ρε ζωο

  21. Απλα πυροβολημενη! Καλα τα κονομησε στο Ελλαδισταν και μας πουλαει και τρελα! Και στη Eurovision κερδισε ας οψεται η ποντιακη λυρα καταμεσης του ασματος! Αντε κυρατσα στη Σουηδια σε κανα πιανο bar! Σαν πολλη φορα πηρες και δεν σεβαστηκες ουτε τον ιδρωτα σου!

  22. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ

  23. Που κολάει η σεξουαλικότητα με το βιολογικό φύλο. Γεννιέσαι η αγοράκι η κοριτσάκι, εκτός αν υπάρξει κάποια ανωμαλία. Το τι σ’αρέσει μετά, είναι κατι άλλο…….

Comments are closed.