Έκρηξη στη Βαλτιμόρη – Ένας νεκρός, τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Κοινοποίηση:
322788-baltimore-wbff-01-681x384

Τουλάχιστον ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ άλλοι πέντε άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια από τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε συνοικία της Βαλτιμόρης, ισοπεδώνοντας πολλά σπίτια.

Στις εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο WBFF διακρίνεται ένα τμήμα μιας σειράς σπιτιών να έχουν ισοπεδωθεί και τα συντρίμμια έχουν σκορπιστεί τριγύρω.

Η εφημερίδα Baltimore Sun, επικαλούμενη την πυροσβεστική υπηρεσία, ανέφερε ότι σημειώθηκε έκρηξη φυσικού αερίου. Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν τα τούβλινα σπίτια να έχουν ισοπεδωθεί και τους διασώστες, σκαρφαλωμένους σε σωρούς συντριμμιών, να αναζητούν τους παγιδευμένους.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Τρεις άνθρωποι διασώθηκαν από τους πυροσβέστες και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία Baltimore Firefighters IAFF Local 734 μέσω του Twitter. «Πολλά σπίτια εξερράγησαν. Τουλάχιστον 5 άνθρωποι παγιδεύτηκαν, μεταξύ αυτών και παιδιά», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: