Έκλεισε ο Σκλαβενίτης Χολαργού: 3 εργαζόμενοι πιθανά κρούσματα κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
sklavenitis-supermarket_0-2

Έκλεισε για να απολυμανθεί το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στην πλατεία Φανερωμένης του Χολαργού.

Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στο myxolargos/mypapagos.gr κάνουν λόγο για την πιθανότητα τριών κρουσμάτων σε εργαζόμενους του καταστήματος.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό. Μένουμε σπίτι για να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα όλοι μαζί την πανδημία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν φορανε μασκες και φορανε γαντια και μετα ξυνουν την μυτη τους τα μαζευουν τα μικροβια με τα γαντια και μετα στο προσωπο τετοια βρωμια δεν υπαρχει

    Και η μασκα δεν σε προστατευει 100% ειναι 50 micron ενω το μικροβιο ειναι 0.5micron η κινεζοι στους γιατρους προτειναν διπλη μασκα γιατι μεσα στα νοσοκομεια υπαρχει μεγαλο φορτιο απο μικροβια.

  2. Κλείστε τα αιρ κ οντισιόν στα σουπερ μάρκετ.. Υπάρχει περίπτωση να κολλάνε από αυτό και τον εξαερισμό. Αφήστε ανοιχτές τις πόρτες να μπαίνει μέσα καθαρός αέρας. Λίγα άτομα να μπαίνουν μέσα και σύντομα ψώνια.

  3. μετρα περνουν συνεχως,αλλα υπαρχουν τρομερα κενα που απο καποιες λεπομεριες τα κρουσματα θα αυξανονται…στα σουπερ μαρκετ οι υπαλληλοι δεν φορανε μασκες ,ουτε στα ταμεια,ουτε αυτοι που φορτωνουν τα ραφια,ουτε οι κυριες που κοβουν τυρια και ζαμπον .
    στους φουρνους καμια μασκα οι υπαλληλοι .
    οι αρμοδιες διανοιες ,επιστημονες κορυφαιοι δεν το αμφισβητει κανεις,λενε οτι μονο οι πιθανοι φορεις να φορανε…δηλαδη επειδη εχουν περιορισμενο αριθμο μασκων με αυτα που λενε ξεφτιλιζονται..
    ..και αν εγω παω για ψωνια χωρις μασκα και βηξω η φταρνιστω τι γινεται? εχω τον κορονα να τον μεταδωσω η οχι.?..
    οι υπαλληλοι ξερουν αν ειναι η οχι φορεις? γιατι δεν φορανε μασκα?
    κανονικα πρεπει να υπαρξει προστιμο και σε οσους δεν φορανε σε τετοιους χωρους κι οχι να ψηριζουν την μαιμου οταν δουν καποιο να κανει τζογκινκ η να κανει ολομοναχος μπανιο στη θαλασσα η να ψαρευει σε μοναχικες παραλιες.σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι λαγονικα γκεκας και μοιραζουν μπιλιετα αλλα στα καταστηματα τροφιμων με τον καθενα χωρις μασκα τους βλεπω να καθονται απεξω και να παιζουν με τα κινητα τους και μαλιστα κολλημενοι ο ενας στον αλλο λες και ειναι ερωτευμενοι.

Comments are closed.