Έκκληση του Μητροπολίτη Σπάρτης Ευσταθίου για την ανέγερση Ιερού Ναού του Αγίου Ανανία Λαμπάρδη

Κοινοποίηση:
λαμπαρδ

Έκκληση προκειμένου να ανευρεθούν πόροι ώστε ο Άγιος εθνοϊερομάρτυρας Ανανίας Λαμπάρδης, Επίσκοπος Λακεδαιμονίας, ο οποίος πρόσφατα αναγράφηκε στις αγιολογικές δέλτους από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, να αποκτήσει τον δικό του ναό, απευθύνει ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Ο Σεβασμιώτατος κάνει μία θερμή, αλλά και διακριτική έκκληση, μέσω εγκυκλίου, προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, κλήρο και λαό, ώστε να συνεισφέρει όποιος επιθυμεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην ανοικοδόμηση Ιερού Ναού επ’ ονόματι του Αγίου Ανανία.

“Η μικρή ή μεγάλη προσφορά μας για τον Ναό του, που θα είναι προς το παρόν μοναδικός, θα αποτελεί μία ανταπόδοση και αντιπροσφορά της θυσίας εκείνου που έδωσε όλη τη μεγάλη περιουσία του για τον αγώνα, για τους κατατρεγμένους και βασανισμένους προγόνους μας, για την ποικιλότροπη συμπαράστασή του στους πολύτεκνους, στους αστέγους, στους γέροντες και στους πληγωμένους από τις κατά καιρούς πολεμικές επιχειρήσεις της εποχής εκείνης”, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: