Έκαψαν τα γραφεία της ΝΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Το tweet του Άδωνι

Κοινοποίηση:
111

Πολίτες επιτέθηκαν με εμπρηστικές βόμβες μολότοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα κατέκαψαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε… την Αριστερά (!) για την επίθεση λες και είμαστε στο 1949, επιχειρώντας να πουλήσει «εθνικοφροσύνη» σε ένα εκλογικό σώμα που γνωρίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τουλάχιστον 25 αριστερούς ή κεντροαριστερούς, υπουργούς και βουλευτές.

«Οι άθλιοι τραμπούκοι της Άκρας Αριστεράς έκαψαν με μολότοφ τα γραφεία της Τοπικής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα την ξαναφτιάξουμε και καλύτερη από πριν, δεν τους φοβόμαστε!», έγραψε στο Twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μεγάλο λάθος, τον Άδωνη και τον Κούλη έπρεπε να κάψουν όχι τα αντικείμενα που θα αντικαταστήσουν με δικά μας λεφτά.

  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ (ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΥΤΗ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ

  3. Ρε μην το παιζεις δεξιος. Αν ησουν δεξιος θα ειχες παραιτηθει. Ψηφισατε με τους προδοτες της αριστερας την αριστερη προεδρο δημοκρατιας που εβγαλε την σημαια απο το γραφειο της. Και δεν τιμησατε την 28η Οκτωβριου. Ανοιξατε το τζαμι, αυτο σας ενοιαζε.

  4. Όλοι αυτοί οι Αντεξουσιαστές(antifa) με τις κουκούλες και τις μολότοφ , αγνώστου πατρός είναι?

  5. τα περί αριστεράς δεξιάς η κοματίλα που σας βόλευε πέρασε ελπίζω, τώρα υπάρχουν μόνο Έλληνες ακομάτιστοι!!!!

  6. Ερε γλεντια.Και που εισαι ακομα.η προφητεια του παισιου επιβαιβεωνεται.θα τους παρουν με της πετρες!!ερχεται η ωρα σας καθηκια πουλημενα τομαρια.

  7. Πετάχτηκε παλι σαν ψ..λι το μουνο…νο.Με τι χρηματα θα τα φτιαξεις? Μηπως δικα σου? Α ρε σερσερη γαμ…σει που θελεις.Ερχεται και η δικια σου σειρα ξεφτιλα ψωμολισα λεσι.

  8. Με τα δικα σου λεφτά να τα φτιαξει παλι αρχιδι ασχημε κομπλεξικιε.Παρτε παλι δανεικα και αγυριστα απο τις τραπεζες εσεις ξερετε απο αυτα.

Comments are closed.