Έκαψαν βιβλίο του Τριβιζά για τον κορωνοϊό (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
trivizas

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν γονείς στη Χαλκίδα κατά του βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά.

Το επίμαχο βιβλίο που μοιράστηκε σε μαθητές μικρών ηλικιών, χαρακτηρίζεται από τους γονείς ως απαράδεκτο και ακατάλληλο για τόσο μικρές ηλικίες. Στη συνέχεια προχώρησαν σε συμβολικό κάψιμο του βιβλίου λέγοντας συγκεκριμένα “αυτό δεν είναι βιβλίο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. oι νεοναζι ανέκαθεν καινε βιβλια, οποτε καμια εκπληξη

  2. Τήν απομάκρυνση τών παιδιών από τούς τό εχει μάθει ό γουρλομάτης από τήν πατρίδα τού τήν Γερμανία.Τότε στό τρίτο ράιχ φυλάκιζαν τούς γονείς τών παιδιών δiότι ήταν αντιστασιακοί στά στρατόπεδα συγκέντρωσης καί τούς έπαιρναν τά παιδιά καί τά πήγαιναν σέ ειδικές δομές μέ ναζιστική εκπαίδευση.
    Νικος Σύψας ερασιτέχνης νεκροθάφτη μέ κλιση πρός τόν σαδισμό..”Στό σπίτι δέν θά αγκαλίαζουμε ούτε θά φιλάμε τά παιδιά”
    Γιάννης Λάκων

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΡΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟ “ΒΙΒΛΙΩΝ”…………..

  4. Κάλιο αργά παρά ποτέ . Επιτέλους ξεκίνησαν οι αψεκαστοι να ξυπνάνε . Υπάρχει ελπίδα τελικά … η μαγκιά σας θα φανεί στον υποχρεωτικό μπολιασμο , ε αν δεν τους ππάρετε της πέτρες άξιοι της μοίρας σας

  5. Μπράβο στους πραγματικούς γονείς, που προσέχουν την ανατροφή των παιδιών τους! * Γονείς δεν ειναι αυτοί που έχουν παιδιά μόνο, αλλά τα ανατρέφουν εν παιδεία & νουθεσία ΚΥΡΙΟΥ.*

  6. Δεν καιγεται ενα βιβλιο ποτε απο πολιτισμενους.Αντι,εδω και καιρο,ολοι οι συλλογοι γονεων να εχουν πεταξει στα σκουπιδια το τσοκαρο,τη Κεραμεως, για εντυπωσιασμο καψανε μια μαλακια[που ειχε και τη φατσα του οφιουχου μεσα].Για να δουμε πώς θα αντιδρασετε με την καινουρια ορεξη του βαμπιρ για την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου στα παιδια σας.

  7. Και πολυ καλα, εκαναν! Στην πυρα, στην πυρα, με τους ξεπουλημενους!

    1. Χαλάρωσε δεν έκαψαν Πλάτωνα ή Αριστοτέλη προπαγανδιστικό βιβλίο είναι μην τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια υπάρχει μπόλικη σαβούρα από βιβλία

  8. τι; δεν πάνε πακέτο με τους θε(α)ματοφύλακες του συντάγματος:

  9. Σας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια! Αποκαλυπτονται πλεον οι πουλημενοι του βρωμικου συστηματος που κανουν προπαγανδα μεχρι και στα παιδια μας. Κρεμασμα σε ολους αυτους και στα τσιρακια τους!!!

  10. Το ιδιο καναμε ολοι φιλοι χαλκιδεις ειδικα οταν αντικρυσα την φωτογραφια του με τον τσιοδρα με μασκες και μια μασκα φοντο στην οθονη του pc στο γραφειο του ειχα μια τεραστια ορμη να το καψω.

  11. πάνετε κι εσείς με τους θε(α)ματοφύλακες του συντάγματος

  12. Καλά θα τα τσέπωσε και αυτός για να γράψει αυτές τις βλακείες…

  13. Επιτέλους κάπως πρέπει να ξεκινήσει η αντίδραση στα δόλια σχέδια του καθεστώτος Μητσοτάκη που σαν νέος “Σουλτάνος” θέλει να κάνει το παιδομάζωμα, αίσχος τύρρανε!

Comments are closed.