Έκαναν… «cancel» τον Κοψιάλη οι Αντετοκούνμπο: Τέλος στη συνεργασία τους για το «giveaway» σπίτι με θέα την Ακρόπολη

Κοινοποίηση:
kopsialis-antetokounbros3_2

Η οργή των πολιτών για το επιχειρούμενο «ξέπλυμα» των κατηγορούμενων για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τον influencer (ναι, υπάρχει και αυτό ως επάγγελμα!) Αλέξανδρο Κοψιάλη ο οποίος είχε επιδοθεί από προχθές σε μια προσπάθεια έμμεσης αμφισβήτησης των όσων υποστήριξε η καταγγέλλουσα με βράσεις του τύπου “Δεν είχαν αυτοί ανάγκη να βιάσουνε γιατί ήταν πλούσιοι και όμορφοι” υιοθετώντας τις θέσεις διαφορών πρωϊνάδικων που κινήθηκαν στις θέσεις υπεράσπισης των γιών των ιδιοκτητών της Coca-Cola είχε τελικά παρενέργειες:

Μετά από ένα τσουνάμι διαμαρτυριών στα social media οι αδελφοί Αντετοκούνμπο που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Α.Κοψιάλη, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει σήμερα στο ελληνικό instagram και κλήρωνε ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη απέσυραν την υποστήριξή τους αναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό.

Ο Α.Κοψιάλης μέσω story ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον διαγωνισμό που αναλαμβάνουν πλέον να συνεχίσουν οι Antetokounbros.

Πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram ανέβηκε το ακόλουθο σχόλιο:

«Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα είναι άσχημοι οι συγκεκριμένοι, επίσης δεν έχει καμιά σημασία η εμφάνιση, δηλαδή όποιος είναι “ωραίος” και έχει λεφτά του καθόμαστε ως κρέας στο τσιγκέλι σε παρτούζα κιόλας; Νομίζουν πως εξαγοράζονται τα πάντα όλα τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Βλέπουν τους άλλους ως κατώτερους δούλους.

  2. Εύγε και μπράβο τους, μήπως ξεβρωμίσουμε κάποια στιγμή από τους υποτακτικούς! Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα.Αν ήταν η αδερφή του ή η κόρη του τα ίδια θα έλεγε το χορηγημένο σαχλοκούδουνο?

  3. Τον έφαγε η κορρεκτιλα τον Κοψιαλη!! Έτσι θα μας φάει όλους ο νεοκαθωσπρεπισμος..

  4. ψαξτε λιγο στο youtube “iLLEOo | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #20” στο 21ο λεπτο ο κοψιαλης λεει αν ειναι μεθυσμενη η κοπελα , την βαζεις στο πλαι και την μπιπ. αναφορα ολοι στο προφιλ του ωστε να πεσει να δει μετα, να ψαχνει για μεροκαματο. o xοντρομπουτιας κοψιαλης που γκαστρωσε τη γκομενα του 1 βδομαδα μετα το 1ο ραντεβου τους. και οηθαει το φιντιρικο να ξεπλενει χρηματα μεσω φιλανθρωπιας

  5. Και η Γιωργια για influencer είναι έτοιμη το ινστα της έφτασε τους 50 χιλιάδες ακόλουθους …ενώ η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κ δεν ήθελε προβολή ούτε ξέρουμε το ινστα της..αυτή είναι η διαφορά της με τη Γιωργια ..

    1. ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?? ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΟΤ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ.

    2. εχει αρχ..δια μεγαλα αυτη και ξεμπροστιαζει το φριχτο συμβαν. Εσυ τι κανεις?

Comments are closed.