Έδωσε “ρέστα” και πάλι το Twitter με τον Σασμό – Η επανασύνδεση αγαπημένου ζευγαριού που τους ξετρέλανε!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα ζευγάρι από τα πιο τρυφερά που έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά του Alpha, «Σασμός» ήρθε ξανά κοντά, έπειτα από δεκάδες αναποδιές και δυστυχίες και το Twitter πανηγύρισε την επανένωσή τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, η οικογένεια Βρουλάκη από τη σειρά «Σασμός», πήρε τον δρόμο του γυρισμού για την Κρήτη. Με την δίκη να έχει τελειώσει και τα αισθηματικά της Αργυρούς σαν τρικυμία εν κρανίω, εκείνη, η Μαρίνα και ο μικρός της γιος αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του.
Στην Κρήτη πάντως, εκτός από τον Αστέρη, τους περίμενε με ανοικτές αγκάλες ο αστυνομικός, ο Αντώνης, που από το πρώτο λεπτό δεν έχει κρύψει την αδυναμία του για την Μαρίνα.

Η επανένωση των δύο ηρώων της σειράς «Σασμός» σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα το hashtag της εκπομπής να βρεθεί στην πρώτη θέση των Trends, εκτοπίζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, που είχε ως αποτέλεσμα το επίθετο του πρωθυπουργού να βρίσκεται στην πρώτη θέση από το απόγευμα της Τρίτης. Αξίζει να τονίσουμε εδώ πως οι τηλεοπτικές εκπομπές είναι πάντοτε το πιο πρόσφορο θέμα για συζήτηση στο Twitter.
To Twitter αποθέωσε τη σκηνή της επανένωσης στη σειρά «Σασμός»
Ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα ερμήνευσαν μοναδικά τη σκηνή της επανασύνδεσης στην Κρήτη και το twitter έλιωσε με τη χημεία των δύο ηθοποιών που υποδύονται τον Δημήτρη και τη Μαρίνα αντίστοιχα. Οι εκδηλώσεις λατρείας ήταν τέτοιες που οι χρήστες του Twitter έστειλαν σήμα στους συντελεστές της σειράς να μην διανοηθούν να λήξουν αυτό το σίριαλ με το ζευγάρι αυτό χωρισμένο. Τα περισσότερα tweet, πέρα από την λατρεία στους χαρακτήρες, επεσήμαιναν επίσης πόση χημεία έχουν οι δύο ηθοποιοί μπροστά στο φακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: