Έδειξε «μέταλλο» πρωταθλητή: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-0) του ΑΟΚ στις Σέρρες

Κοινοποίηση:
AOK_DoxaHD5

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και τα συνεχόμενα ταξίδια στις γύρω περιοχές, ο ΑΟΚ απέδειξε για ακόμη μια αγωνιστική πως είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, πως αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο πρωτοπόρος είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη δύσκολη έδρα του -πάντοτε- υπολογίσιμου και αξιόμαχου Απόλλωνα Παραλιμνίου. Οι «αργοναύτες» άνοιξαν το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου στην αναμέτρηση με τον Λάζαρο Τζελίδη. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος βρήκε ακόμη μια φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 77ο λεπτό, «κλειδώνοντας» το τρίποντο για το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Ο ΑΟΚ είχε την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο μέρος, έχοντας σημαντικές στιγμές για να μεγαλώσει το προβάδισμα του. Στην επανάληψη, διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ, αξιοποιώντας τις στιγμές που του παρουσιάστηκαν για να βρει και δεύτερο τέρμα. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η ενδεκάδα του ΑΟΚ: Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Μέτσε, Λαγός, Τζελίδης, Σαμπανίδης, Γκέκας, Παπαδόπουλος. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Καρακώστας, Στοϊνοβιτς, Δαλιανόπουλος, Γερονικολός.

*Με ανατροπή ο Νέστος επικράτησε 2-1 της Ευκαρπίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: