Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό – Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του

Κοινοποίηση:
egios_koutavi_moro

Μια έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό. Συγκεκριμένα, η Στεφανία, έχει το χαριτωμένο της κουτάβι, τη Τζούνι, ως παιδί της και αποφασίζει να της ανακοινώσει πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η αντίδραση του κουταβιού της είναι πραγματικά απίστευτη και όπως δείχνει αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο το αδερφάκι της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …και οι άνθρωποι εξομοιωθήσονται τοις κτήνοις…
    Θα στεναχωρήσω κάποιους, αλλά πρέπει να στηλιτεύσω μια ακόμα κακή Δυτική συνήθεια της νέας εποχής, που όλο και περισσότερο βρίσκει μιμητές στην Πατρίδα μας.
    Είναι λυπηρό να βλέπει κάποιος ανθρώπους (το κορυφαίο όν της δημιουργίας) να αποκαλούν τα συμπαθέστατα τετράποδά τους παιδιά τους και τους ίδιους Μαμά και Μπαμπά τους.
    Κατ αρχάς αποτελεί απ ευθείας ύβρη προς τον Δημιουργό των πάντων, εν συνεχεία προς την Ανθρωπότητα, τους προγόνους τους, τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους όπως και τους απογόνους τους.
    Επίσης προσβάλει τα ίδια τα ζώα τους, αφού με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά τα εκθέτει στην ειρωνεία και τον οίκτο των υπολοίπων που ακούνε να τα αποκαλούν παιδιά ανθρώπων.
    Τέλος θεωρώ ότι είναι έγκλημα, το να τα βασανίζουν οι ιδιοκτήτης ζώων συντροφιάς (όσο γλυκά και τρυφερά και αν γίνεται αυτό ) να μοιάσουν και ποτέ να μην μπορούν στα αφεντικά τους, τρώγοντας στο τραπέζι, πίνοντας από ποτήρι, φορώντας πάνα, πηγαίνοντας στην τουαλέτα για την ανάγκη τους, είτε ακόμα και να τα πιέζουν να μιλήσουν, χωρίς φυσικά να μπορούν να εξομειωθούν με τα πρότυπά τους, πράγμα που τα γεμίζει θλίψη και ενοχές εφ” όρου ζωής.
    Επί τέλους ας σεβαστούν τους εαυτούς τους και ας λυπηθούν τα ζώα τους, τιμώντας την υπέροχη πραγματική τους φύση, χωρίς να τα βιάζουν να γίνουν κάτι που ποτέ δεν είχαν φτιαχτεί να γίνουν, απλά και μόνον για να καλύψουν τα δικιά τους ψυχικά κενά.

Comments are closed.